Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zawiedziona

przykro mi z powodu..

Polecane posty

Gość troche zawiedziona

od jakiegoś czasu moja bliska koleżanka dziwnie sie wobec mnie zachowuje. Dawniej byłyśmy nierozłączne, lubiłyśmy ze sobą rozmawiać, świetnie sie rozumiałyśmy. Teraz nie traktuje mnie poważnie, nie obchodzi jej co mówie, stała sie obojętna. co może być powodem?

Gość czarny pingwin
wydoroślej

Gość troche zawiedziona
up

Gość troche zawiedziona
kiedyś rozmawiałyśmy codziennie, teraz tylko gdy ja zagadam. Przestałam sie do niej odzywać, bo widze że jej nie zależy. Czekam na jej krok, przecież nie będe sie naprzykrzać. Szkoda mi tylko tej przyjaźni, bo świetnie sie rozumiałyśmy. a może wcale nie tak świetnie, skoro nawet nie umiem sie spytać o co chodzi. nie chce być upierdliwa. Niby jest miła, uprzejma, ale widze że jej nie zależy. Że równie dobrze mogłabym zniknąć..

Gość ojejej
Porozmawiaj z nią i powiedz co Cie boli i jak to wszystko widzisz ze swojej perspektywy,ona musi zrozumiec i sie zmienic....a jezeli oleje to ciepłym moczem to widocznie ma juz wszystko w..............i ma jakas inna bliska kolezanke ktorej sie zwierza,a Ciebie juz nie potrzebuje.......wiem ze swojego doswiadczenia.......:(.......takie życie..............