Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona_E.

Jak go rozszyfrować??

Polecane posty

Gość Zrozpaczona_E.

Witam Mam pewien problem. Od pewnego czasu zauważylam, że kolega z pracy przygląda mi się i uśmiecha się. Wydaje mi się, że mnie lubi. Rozmawiać rozmawiamy ze sobą bez większych problemów. Jak przechodzi obok to niby nic złapie mnie za ramię itp. Czasami wydaje mi się, że powoli zaczynam czuć do niego coś więcej. Też mam ochotę złapać go za rękę itp. Problem w tym, że nie wiem czy nie wyobrażam sobie bóg wie czego. Nie wiem czy ma dziewczynę czy nie. Nie wiem jak go o to zapytać. Przecież wprost nie zadam mu takiego pytania, jestem zbyt nieśmiała. Poza tym wydaje mi się, że on też ma podobny charakter. Ostatnio dowiedziałam się, że ma zamiar zwolnić się z pracy, że pracuje do 20-go. Normalnie muszę działać, bo mi ucieknie i będę żałowała napewno. Ludzie z doswiadczeniem czekam na radę jak do tego podejść. Dzięki

Zaprosić na kawę po pracy? Co w tym trudnego? Jak odmówi to masz odpowiedz jak sie zgodzi tym lepiej;-)

Gość bibik
Zapros go na kawe zamiast robic podchody. Wtedy dowiesz sie wiecej! Powodzenia!!

Gość Amandzia
Ludzie z doświadczeniem...Niestety je mam, zrobiłam pierwszy krok i usłyszałam wdzięczne "hooj ci w dupe":o...A jak kocha, to nawet wylanie go z pracy nie zaszkodzi:PMożesz do niego podejść i zagadać, np na ten temat:)3mam kciuki:)

Gość bibik
Miarka! Haha

Gość Spytaj się delikatnie
"Chcesz zamoczyć ??? " :D

zazdroszczę... :( u mnie same kobiety w pracy i jeden pan po 50-stce... na studiach same baby... mam już dość!!!!!

Gość Zrozpaczona_E.
Dzięki za odpowiedź Też mi się wydaje że to najlepsze wyjście bedzie, jak go zagadam o to zwolnienie się i przy okazji zaproszę gdzieś. Zobaczymy co będzie