Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujeYego

musze powiedziec wszystko nie wytrzymam juz

Polecane posty

Gość potrzebujeYego

musze sie wyzalic nigdy z nikim o tym nie rozmawiałam bylam z chłopakiem 5 lat kochałam go ponad zycie ale kiedys tam wkradła sie rutyna i zaczelam go zdradzac:(mialam romans z zonatym facetem:(moj kochany o niczym nigdy sie nie dowiedzial ale nie minelo duzo czasu jak on kogos poznal i mnie dla niej zostawił,cierpiałam dwa lata nie moglam sie odnalesc zakochac w nikim innym:(az do czasu poznałam chłopaka z całkiem innego swiata..nigdy nie pomyslałabym ze moge sie w nim zakochac na poaczatku było jak z bajki:(ale potem okazało sie ze mnie oszukiwał,utrzymywał kontakt z była,potem jej urojona ciaza i męczenie mnie przez nia.schudłam przez t en czas5 kilo nabawiłam sie nerwicy zołądka.on obiecywał mi tylke rzeczy mowil ze kochał ale w tym czasie dawał tamtej nadzieje i ona walczyła tez o niego.ja odeszłam chcial wrocic wrociałam.potem ten indycent na pewnej imprezie zostawił mnie i z nia pojechał:(

Gość bibik
To jest wlasnie Twoja KARMA !!!! Przykro mi!

Gość potrzebujeYego
juz mialam sobie wszystko układac gdy zjawił sie skruszony i potem rozmowy on juz znia zakonczył kocha mnie ja mu daje szczescie,nie mineły dwa tygodnie pojechał do niej..mowi ze to ona chciala do niego wrocic ale czy ja mam w to wierzyc podobno jej osmowil:(nie wiem co robic

Gość bibik
Zapomnij o nim i sprobuj zaczaczyc od nowa,tak jakbys wczesniej nie istniala! Powodzenia!!

Gość potrzebujeYego
powiedzial chce chce byc ze mna ze bedzie sie starał ze zaczynamy wszystko od nowa ale jak ja mam mu juz wierzyc!!!męcze się!!o tamta mi łosc nie walczyłam ale czy jest sens walczyc o to?

Gość potrzebujeYego
ja probuje o nim zapomniec mowie mu ze to koni ec jest chwila ciszy a potem zjawia się:(

Gość bibik
Musisz byc chyba bardziej stanowcza. Inaczej sie nie uda.

to typ faceta który będzie zawsze odchodził i wracał, co on nie umie się zdecydować??????? gdyby kochał cię tak jak mówi nie spotykał by się z tamtą, on myśli że znalazł naiwną ktorej może ciągle rogi przyprawiać. Nie daj się i odejdź od niego raz na zawsze nie słuchaj jego opowieści,on cię okłamuje, z takimi frajerami nie ma co. Poczekasz miesiąc , moze rok i może poznasz kogoś wartościowego, ale nie marnuj życia na takie ścierwo

wyobraż sobie że to co przeżywasz ty dotyczy twojej przyjacióki i pomyśl co byś jej poradziła... gdy w gre wchodzą uczucia ciężko to wszystko pogodzić, ale obiektywnym okierm łatwiej będzie ci zobaczyć jakim jest ch........

Gość sabcia2006
to prawda musisz być bardziej stanowczą "rąbnij pieścia w stół"i powiedz "dośc". On będzie tak caly czas obiecywał i nie dotrzymywał a Tobą będzie się bawił. Skończ z tym.