Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Zamarynowałem karkówkę w plastrach w ziołach i przyprawach... jutro będą kotlety

Polecane posty

7 minut temu, Pokazcie stopki dziewczyny napisał:

Produkujecie sie tu I cwaniakujecie bo w realu jestescie ZERAMI

Skąd ja wiedziałam, że tak się to skończy. 

Zacznę chyba dorabiać jako wróżbita.

• Haha 1

5 minut temu, Baba napisał:

...mój styl inspirował inne kobiety.

Jesteś tego pewna? 

2 minuty temu, Miecz napisał:

Chciałem tylko ułatwić, nic więcej. Tych którzy nas naprawdę podniecają jest zbyt mało na tym świecie.

Doceniam dobre chęci, ale pomoc ta jest mi całkowicie zbędna. Na szczęście nie jestem taka jurna by potrzebować wielu 😂 

nieladnie to tak ignorowac innych

zobaczcie na taka murb, ona ze mna probuje jakas konwersacje prowadzic, a wy od cweli wyzywacie albo ignorujecie, chamy i PROSTAKI bez KULTURY a mysla, ze sa nie wiadomo co

do roboty BURAKI

2 minuty temu, murb napisał:

On cierpi na brak atencji. To niezrównoważony psychicznie człowiek. Za chwilę zacznie się żegnać, czekając na to, że ktoś mu napisze: zostań! A potem będzie blokowanie tematów.

Edytowano przez Miecz

2 minuty temu, murb napisał:

Wróżbitko Brum, powiedz jakiego tam przystojnego blondyna czy tam bruneta widzisz w moim otoczeniu, co to jest  we mnie skrycie zakochany? 

4 minuty temu, Pokazcie stopki dziewczyny napisał:

nieladnie to tak ignorowac innych

O tym właśnie pisałem. Facet pragnie Waszej atencji. Czuje się bardzo samotny. Nie ma żadnego grania na perkusji, nie ma niczego. Jest tylko pustka i wku/rw na cały świat.

Edytowano przez Miecz
  • Thanks 1

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Nie to miałam na myśl bo przecież zupełnie nie wiem jak wyglądasz i właściwie nawet to nie są rady. 

Pisze o swoich spostrzeżeniach a że z Tobą, bo akurat Ty zachciałaś uczestniczyć w rozmowie (z tego powodu jest mi miło, żeby nie było), ale gdyby pisała to brum czy inna kobieta to też bym napisała to samo. 

Wiem. Bo ty chyba chcesz nawet wypełnić czoło? Lubisz poprawić swój wygląd makijażem?  Ja to rozumiem, nie neguję, wszystko jest dla ludzi. 

Ze mną jest tak. Życie pokazało, że nie straciłam na naturalnym wyglądzie. Czy się malowałam czy nie, mój uśmiech i chyba osobowość wysuwają się na pierwszy plan. 

Na trzeci próżność 😜

23 minuty temu, Bambo napisał:

Ale brzydkie poryte prawitszki mają bool dopy bo każdy ma ich gdzieś 

Rzeczywiście incele się wznieciły. Chyba pierwszy raz widzę jawnie hejtującego kupowego milionera 😉 Musiała grubasa Pokraka wkurzyć tym, że lubi umięśnionych (nie tylko lubi, ale ma) 😉

1 minutę temu, Baba napisał:

Wiem. Bo ty chyba chcesz nawet wypełnić czoło? Lubisz poprawić swój wygląd makijażem?  Ja to rozumiem, nie neguję, wszystko jest dla ludzi. 

Ze mną jest tak. Życie pokazało, że nie straciłam na naturalnym wyglądzie. Czy się malowałam czy nie, mój uśmiech i chyba osobowość wysuwają się na pierwszy plan. 

Na trzeci próżność 😜

Przesadne dbanie o wygląd to braki w psychice. Nic więcej. Nie ma sensu rozwijać tematu.

7 minut temu, Miecz napisał:

Jesteś tego pewna? 

Już nie. Już mi się nie chce o tym mówić.

Karkówka jest dla mnie za tłusta, ma ścięgna (żyłki), czy jak to się tam nazywa, tak że raczej nie w moim guście, ale ogólnie marynowanie mięsa - tak. Polecam na przykład marynowanie drobiu z użyciem jogurtu. 

Dostałam uśpienie konta za "spamming", nie pisząc 🤔

1 minutę temu, Baba napisał:

Na trzeci próżność 😜

Nie, wypełniacze deformują rysy twarzy, jeśli coś to botoks w czoło, mam tendencje do marszczenia jak się martwię. Przydałoby się nie móc tego zrobić.  

Akurat ja widzę różnice i lubię korzystać z możliwości które daje mi świat 😉

5 minut temu, Pokraka napisał:

Wróżbitko Brum, powiedz jakiego tam przystojnego blondyna czy tam bruneta widzisz w moim otoczeniu, co to jest  we mnie skrycie zakochany? 

Widzę w mej kuli szklanej, mocno zakochanego ale bez włosów. 

Hmm, też mam duszona karkówkę z warzywami (cebula, pieczarki, papryka, kalafior i marchewka). Bez panierki. Obiad na 3 dni z rzędu.

4 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Rzeczywiście incele się wznieciły. Chyba pierwszy raz widzę jawnie hejtującego kupowego milionera 😉 Musiała grubasa Pokraka wkurzyć tym, że lubi umięśnionych (nie tylko lubi, ale ma) 😉

Akurat przyzwyczaiłam się, że to wzbudza agresję, ale ja nie wiem co ich obchodzi moje zdanie skoro jestem przecież stara i brzydka, i nie zaszczycili by mnie swoją uwagą. Mi ich zdanie wisi.  

2 minuty temu, Miecz napisał:

Przesadne dbanie o wygląd to braki w psychice. Nic więcej. Nie ma sensu rozwijać tematu.

Czuję się tu jak kosmitka. 

Nie potrafię wytłumaczyć, że mazidla nie dodawały mi pewności siebie. 

Mogę być w waszych oczach największym kocmołuchem, ale nie ulegnę, bo cholernie pewnie się z tym czuję  👋

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się