Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hereeeeee

chcialabym byc tak zdeterminowana i odwazna jak madonna

Polecane posty

Gość hereeeeee

a wy? jest perfekcyjna, dlatego ze doszla sama do wszystkiego pomimo skandali i opinii jest na szczycie ludzie ja kochaja, wszystko jej wolno. wyznacza tredny jest mega gwiazda no i te pomysly wciaz zaskakuje. poza tym cialo... ona musi wciaz przekraczac swoje granice. jestem pelna podziwu.

Gość majaaaaaa
tez tak sądze

Gość hereeeeee
ciekawa jestem czy mozna sie nauczyc tak silnej woli

Gość amandzia
Albo i 3:)

Nie wiadomo, czy ona sama kreuje się na taką silna osobowość, czy ma od tego doradcow, bo przeciez stac ją na każdą pomoc. Oglądąłam kiedyś film dokumentalny o ikonie muzyki (nieważne o kim) i okazał się cąłkiem inną osobą na jaką wyglądał w teledyskach, zupełne [przeciwieństwo-wrażliwy, niesmiały, często tak jest!

Gość majaaaaaa
przeciez jak była młoda i sie dopiero lansowała to nie miał kto jej za bardzo pomagac... wszystko dzieki charyzmatycznej osobowosci i determinacji. Od poczastku wiedsziala czego pragnie i ten cel osiągneła. Teraz kochają ja miliony.

Gość hereeeeee
no bo jest za co ja kochac. nie tylko za muzyke nowe trendy, ale za osobowosc i sile.

Gość hereeeeee
chociaz ostatnio czytalam o niej artykul w PANI to podobno kiedys nim stala sie slawna byla bardzo biedna nie miala gdzie mieszkac i nie miala co jesc. i podobno przespala sie z kazdym kto moglby jej pomoc w karierze...