Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynki

Male piersi

Polecane posty

Gość majaaaaaa
ohyda :o

Gość kejtii
dziewczyny głowa do góry -= małe jest piękne!

Gość starszawy
Dziewczyny z mojej perspektywy wiekowej (sic!) powiem Wam, że jest jakaś dziwna tendencja do tego aby kobiety miały czym "oddychać" ale to mówią faceci, którzy sądzą, ze piersi służą do trzymania podczas stosunku. To moda narzucona przez samców! A teraz sprawa najważniejsza: wielkość a właściwie kubatura (pojemność) czyli to co odstaje od klatki piersiowej u kobiety ma duży wpływ na prawdopodobieństwo powstania guzów w piersiach....a stad krok do nowotworu. Badania statystyczne wykazały duży związek kubatury do częstości występowania nowotworu. Reasumując: każda kobieta o małym czy średnim biuście powinna się cieszyć z tego powodu, a także z tego, ze na dojrzałe lata będzie miała zdrowe kręgi szyjne...deformacja od ciężaru piersi. Uwielbiam małe piersi!!!! Tyle w nich subtelności i sprężystości. jędrności - nic nie wisi do pasa!

Gość ........to ja.................
a mi ostatnio urosły:) tylko że kosztem przytycia(choć naszczęsie nie jakoś masakrycznie),i wiem że schudne więc pewnie znowu mi zmaleją:O ps.pije w duzej ilości bawarke,nie wiem czy to też pomogło ale nawewno nie zaszkodziło