Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotna inaczej

Własnie rozstałam się z moim długoletnim partnerm, ojcem mojego dziecka

Polecane posty

no widzisz psycholog swietny pomysl moze on cos podpowie jak z dzieckiem pogadac ale jetsem dumna i trzymam kciuki za brak powrotu do niego tak trzymac:))))))

Zeby wszystkie babki mialy tyle siły i takie mozliwosc aby w pore odejsc jak Ty:)

Tak, ale do psychologa idę dopiero we czwartek a co do tej pory? Jestem dość nerwową osoba a syn jęczyduszą. Mnie wkurza to jego jęczenie o tacie ale przeciez nie moge winic dziecka, ze tęskni.

Ifionka, Tak, masz rację. Mnie wspiera rodzina, narazie nieźle sobie radzę finansowo, mam odłożone pieniądze, a juz niedługo wrócę do pracy, mam mieszkanie tak więc pod tym względem jest dobrze. Tylko zastanawiam się czy dam rade pogodzić ze sobą wszytskie obowiązki i jeszcze zastąpić dziecku ojaca?

no coz musisz czekac z dnia na dzien musi byc lepiej poswiecaj mu jak tylko mozesz najwiecej czasu wtedy nie poczuje sie osamotniony i coz fakt ma 2 latka zrozumie ale lepiej jak bedzie dorastał z zdrowej atmosferze.

Mówią, ze lepsza zadowolona mama niż kłócący się rozdzice. Nie wiem ile w tym prawdy ale od teraz napewno będę zadowolona :) Juz czuję się ciut szczęśliwasza.

dasz rade ja Ci gwarantuje kobiety sa bardzo silne powtaraj to sobie az do znudzenia i zobaczysz a skoro masz taka ekipe poparcia i jeszcze finsansowo jestes niezalezna to tylko sie cieszyc ze nie jestes samiutka a pozatym masz syna i dla niego musisz byc silna i z jajami wiec nie marudzic tylko głowa do góry bedzie git

dobrze słyszałas w zdrowej atmosferze lepiej sie zyje i mam tez ma prawo do szczescie no a teraz usmiechnij sie i głowa do gory jutro tez jest dzien a jak Ty sie bedziesz usmiechac to Twoj syn tez:))))

nie ma za co ja trzymam kciuki i juz mam przeczucia ze wszystko Ci sie extra poukłada:)