Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniczyka

... Nie jestem w ciąży, a okres spóźnia mi się 11 dni,co robić?

Polecane posty

Gość koniczyka

...Cześć!Mam problem,o którym ciagle myśle.Współżyłam z chłopakiem przed planowanym okresem(jakieś 3dni przed),wiem też,że było bezpiecznie,bo nie doszło do wytrysku we mnie,zrobiłam niedawno 2 testy ciążowe-wskazały wynik negatywny :)a okres spóźnia mi się 11 dni ;((Przeczytałam niedawno na necie,ze na przyspieszenie krwawienia dobre są kwiaty z Czarnej Malwy i piję ten wywar-dalej nic ;(( co mam robić,prosze o pomoc...Pozdrawiam

Gość koniczyka
...proszę o odpowiedź :((

Gość ulibuli
najlepiej to udaj sie do lekarza - przyczyny spoźniania sie okresu mogą być rózne, jakieś sprawy hormonalne. do lekarza najlepiej w pon sie wybierz! bo tak to i tobie cieżko stwierzić dlaczego

Gość ulibuli
a moze jakaś choroba sie dopada? mi sie spóżnaił jakeiś 6 dni a okazało sie ze na 7 dzień dostalam wysypki no i ospa wietrzna stąd sie spóżnaił...moza zaziebiłaś się..albo duzo stresó miałś ostatnio..albo jakaś podroż --widzisz - przyczyn moze być bardzo dużo!

Gość koniczyka
Na poczatku strasznie sie stresowalam(i myslalam ze od stresu),ze moze jestem w ciazy,ale gdy zrobilam testy to juz bylam spokojna i dalej nic,a chora to nie jestem kurcze nie weim juz sama:(

Gość ulibuli
wiesz jeśl iwspółżyłaś 3 dni prze okresem to ciaża to miałąś najprawdopod dni niepłodne więc nawet jakby wytrysk był wewnatrz to i tak ciaża to racze niee... no nie wie mjak ci pomoc - najlepiej to do lekarza się wybrać szczególnie jeśli zawsze okres miaalś w miarę normalnie.czasami jakis stan zapalny mozę się zrobic wewnatrz i też moze coś z okresem sie walić....

Gość ulibuli
w każdym razie - ciąża to nie jest na 99% (jesli tak to mozan wyrazić ;) ), raczej jakieś zdrowotne sprawy...

Gość koniczyka
dzięki za porade,chyba jednak sie wybiore do lekarza ginekologa-nie warto czekac,mozliwe ze to cos ze zdrowiem....

Nie martw sie, kiedy mialam lat 16 spoznial mi sie okres o 12 dni, przyczyna byly najprawdopodobniej zmiany klimatu i stres ;) Poczekaj jeszcze troche, a jak sie boisz - to smigaj do ginekologa ;)

Gość spóźnionaaaa
mi okres spóźniał się 9 dni nie pomagały gorące kąpiele, polopiryna brzuszki. Dopiero mój chłopak mnie rozluźnił nie musze mówic w jaki sposób;) 5 minut po tym okres się pojawił. Musisz się przestać stresowac rozluźnić a okres sam przyjdzie równiez juz chciałam się wybrac do lekarza.

Gość gość
Cześć . Miesiączka spóźnia mi się już 5 dni, boli mnie brzuch już od tygodnia nie wiem co mam zrobić . Pomocy ..

Gość gość
a czy to może być ciąża ??

Gość gość
A współżyłaś bez zabezpieczenia?

Gość gość
z ale pod czas pękła gumka , i teraz jestem nie pewna

Gość gość
Podczas pisze się łącznie. Jeśli doszło do wytrysku w pochwie to oczywiście, że ciąża jest możliwa. Jeśli zorientowaliście się od razu i nie kontynuowaliście stosunku to nie.

Gość gość
hey mam problem spuznia mi sie okres 12 dni robilam tydzien temu w piatek tes hcg z krwi i wyszedl negatywny dzis mam wizyte u ginekologa bo strasznie zle sie czuje bola mnie piersi raz sa normalne a raz takie nabrzmiale zwiekszony apetyt ityp

Gość gość
mi sie spoznia dwa mies :(

Gość gość
Mi się spóźniał 12 dni! Byłam strasznie zestresowana tym faktem, chociaż liczyliśmy się, że dzidziuś może się pojawić. Po 12 dniach pojawił się okres. Dodatkowy stres z ewentualną ciążą też może wpłynąć na jego opóźnienie. Poza tym u mnie to był efekt stresujących miesięcy (utrata pracy, wyjazd męża na długi okres do pracy).

Takie pytanie. Staramy się od jakiegos czasu o dziecko. 

Stosunki podczas których mogło dojść do zapłodnienia były 3.

Dwa dni przed owulacją, w dzien owulacji i dzień po niej... 

Okres powinnam dostać 6 dni temu. Nie ma go ale dwa testy z apteki które zrobiłam wychodzą negatywne. Jutro idę na bete bo nie mam żadnych objawów miesiączki za to od 3 dni mam podwyższona temperaturę, jest mi słabo i wciąż przełykam sline jakbym miała jej za dużo non stop... 

Dodam że choruje na niedoczynność tarczycy ale biorę leki i tsh mam ok. Miesiączki do tej pory mialam regularnie więc to raczej nie kwestia hormonów... 

Czy mimo dwoch ujemnych testów mogę być jednak w ciąży i test z krwi jednak wykryje ciążę? 

Gość Kelli

U lekarza dowiesz się wszystkiego, ale jak się starasz- bo współżyjesz bez zabezpieczenia, i masz chorą tarczycę to ja ci poleca żel prefert vaginal, ja mam również problemy z tarczycą i on właśnie pomógł mi w zajściu w ciążę