Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna chyba dziwna

jak odstraszyć znajomych??

Polecane posty

ja jestem d o m t o r e m,tak tak a oni mnie w kółko gdzieś zapraszają,wyciągają odmawiam ,no ale czasami dla świętego spkoju idę, to co mam brutalnie powiedzieć ,zeby mi dali spokój??/

Gość -24-24
Nie odpowiadaj na smsy, telefony, malile. Po jakimś czasie dadzą spokój, wiem z własnego doświadczenia

no nie,nie chę nikogo obrazić chcę delikatnie dać do zrozumienia 5 dni w tyg jestem zalatana,ze weekend to marze ,zeby spokojnie posiedzieć w domu ,a już zimą to juz dla mnie koszmar związany z wyjściem

Po prostu powiedź, że masz ochotę pobyć trochę w domu, bo to dla Ciebie prawdziwy luksus. Ale jednak od czasu do czasu wychodź gdzieś z nimi, zaproś ich do siebie, bo potem będziesz pisać na forum, że jesteś samotna i nie masz z kim wyjść ;)

no to jest dla mnie najlepiej ale to się wiąże z rewizytami i tak na okrągło wiem,wiem zaraz dostane zjebkę ,ze mam problema :O ale wyobraźcie sobie,ze macie gdzieś iść a wam się nie uśmiecha no to jat mam cały czas i nie chodzi o to ,ze ja tych ludzi nie lubię,lubię!! ale mi wystarczy spotkanko raz na //3-4 mies a nie 2 razy w tyg

Gość ale ściemniasz jak nic
Jak byś naprawdę była domarorem i samotnikiem to byś nie miała znajomych wcale! Ewentualnie pare osób na krzyż. Gdzieś ituch znajomych musiałaś poznać a więc musiałaś wyłazić z domu i to sporo, żeby zdążyć się z nimi zaprzyjaźnić, a teraz pier...lisz że jesteś domatorem :O

Gość jagoo
odstraszaj prosze bardzo ale potem nie zal sie na kafe ze nie masz znajomych i wszyscy cie olali

Oczywiscie kiedyś imprezowałam,ale od 2-3 lat mnie już to nie bawi a po drugie,ludzie są wszędzie-w pracy,rodzina koligacje(kuzynki,szwgierki),starzy znajomi,zawsze ktoś ma urodziny,coś oblewa,ktoś coś zdał,jakis koncert,itp a ja wole w domciu przy kafce na kafe poklikać :)