Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzyłem się

Czy miałem prawo się wkurzyć?

Polecane posty

Gość wkurzyłem się

Domyślam się, że powiecie, że nie, ale i tak to zrobiłem :-) Mam dzisiaj urodziny, siedziałem w swoim pokoju, jadłem obiad i oglądałem TV. Przyszli do mnie sąsiedzi żeby złożyć życzenia. Drzwi od mojego pokoju były zamknięte i dziecko sąsiadów pukało żeby mi złożyć życzenia. Domyśliłem się kto puka i udawałem, że nie słyszę. Wtedy mój tata otworzył drzwi i wpuścił tego bachora. Wkurzyłem się bo nie obchodzę swoich urodzin. Poza tym noszę aparat ortodontyczny, a skoro jadłem obiad, to oczywiście zostały mi resztki jedzenia na zębach i nie zdążyłem umyć zębów. Naprawdę strasznie się wkurzyłem, że przyszli, a ojciec wkurzył się, że tak ich potraktowałem i wyzwał mnie od darmozjadów :-O

Gość przegrałeś życie frajerze
A te urodziny to które? Trzynaste?

Gość wkurzyłem się
Nie 23-cie.

Gość Edyśka
żle zrobiłeś , ale ojciec nie miał prawa tak do Ciebie powiedzieć

Znaczy jak ich potraktowales...?? Jak juz weszli to trzeba bylo przyjac zyczenia. Trudno sie mowi :( Ale na ojca bym sie wkurzyla. Ja urodzin tez nie obchodze i nikt nie wie kiedy mam :P

Gość przegrałeś życie frajerze
W wieku 23 lat masz takie problemy? Dziwne... P.S. Koledzy nie śmieją się z Ciebie przez ten aparat?

Gość wkurzyłem się
Przyjąłem w końcu te życzenia, ale widzieli, że nie byłem zadowolony. Do ojca, jak otwierał drzwi, mówiłem żeby je zamknął, ale nie zrobił tego. Normalnie też by pewnie nie wiedzieli, ale ojciec był u nich i wygadał - dlatego przyszli :-O

Gość A ja uwazam ze sąsiedzi zachow
ali sie po chamsku. Jesli przyszli bez uprzedzenia, to powinni poczekac az sam wyjdziesz z pokoju. Tata mogl wejsc i poinformowac cie o ich przyjsciu. Ich samych natomiast zaprosic do innego pokoju.

Gość Edyśka
sto lat ,sto lat i dużo zdrówka

Gość wkurzyłem się
Nie, nikt się ze mnie nie śmieje, że noszę aparat. Przecież to nic wstydliwego. Tylko zawsze mi głupio jak akurat jem i ktoś przychodzi, bo to niezbyt ładnie wygląda jak widać co się akurat jadło :-O

Gość nietety
przegrałeś życie

Gość Edyśka
sami ,,optymiści,, z was ,co to za tekst ,,przegrałeś życie,,

Gość wkurzyłem się
Dzięki za życzenia :-)

Gość Edyśka
nie ma za co , to przecież są twoje urodziny

Gość Nnana
Moim zdaniem jesteś nieuprzejmym snobem i samolubem. Nie przyszli się z Tobą kłócić, tylko złożyć życzenia! A ty powinieneś za nie podziękowac i jeszcze zrobić kawę

Gość spostrzegawczy trefniś
no taa trzebabył jeszcze rów wylizać :O

Gość dokładnie....
jesteś paskudnym niedojrzałym egoistą, masz mentalność 5-latka, nie chce mi się wierzyć, że masz 23 lata powinno być ci wstyd za takie zachowanie :o nikt nie każe ci wyprawiać hucznych urodzin, ale życzenia dla świętego spokoju mogłes przyjąć, w końcu nieczęsto obecnie zdarza się spotkać taką zyczliwość od obcych w końcu ludzi... a ty kompletnie ich olałes, mało tego, okazałes swoje niezadowolenie... brawo dupku, aż żal pomysleć, co się dzieje z naszym społeczeństwem

Gość wkurzyłem się
Okazałem niezadowolenie, bo nie lubię dzieciaka tych ludzi. Gdyby przyszli do mnie bez niego, to może bym się tak nie wkurzył.

Gość dokładnie....
a ja ci nie zyczę "najlepszego", bo w końcu twierdzisz, że urodzin nie obchodzisz...

Gość dokładnie....
no może przegięłam z tym "dupkiem", przepraszam, ale nieładnie sie zachowałeś

Gość wkurzyłem się
Żeby było jasne: nie napisałem tego po to, żebyście składali mi życzenia - więc najlepiej już nie piszcie "wszystkiego najlepszego", bo nie chce mi się odpowiadać na każdy post "dziękuję".

Gość sakiel
ty gościu nie rozpędziłeś się za bardzo , bo zaraz ja ci złożę życzenie których nie będziesz mile wspominał