Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Lubicie innych przytulać?

Polecane posty

Gość jaktotak*
Taaaak, przytulam się do kogo popadnie :P

Gość nie jestem typek przytulaka
:P

Gość zgryźliwa
Wolę jak to mnie przytulają:O

Gość wszędzie puch
pewnie że lubię :) tylko żeu mnie jest dziwnie z tym przytulniem ja mogę przytulać, ale jak ktoś mnie próbuje przytulić - dostaję gęsiej skórki i zaczynam się dusić :D Serio, nie wiem czemu tak mam :o Zgryźliwa, podejdź bliżej aniołku :);)

Gość tylko jak to potem do sexu
prowadzi , inaczej nie lubie bo i po co

Gość Hela w onucach
uwielbiam czule tulic kaktusy.

Gość świątobliwa Stefania
jesli to pszytulanie do gzechu nieczystosci prowadzi to trza sie wykapac we swieconej wodzie. a jesli tylko do dzieckow robienia to luz.

To ja polecam \"Nową księgę uścisków\" Kathleen Keating i np. uścisk nr 32: \"Uścisk łapu-capu Filuterny, serdeczny, zwięzły. Daje możliwość poradzenia sobie z woeloma uściskami w kontekście napiętego harmonogramu dnia. Może towarzyszyć mu element zaskoczenia. Uscisk łapu-capu niemal zawsze mówi: - A kuku! Obysmy nigdy nie zestarzeli się aż tak, żeby nie chciało nam się bawić. - Nawet kiedy obowiązki zmuszają nas do dzikiego pędu, nie opuszcza nas dobry humor. - Strasznie się spieszę, ale daję ci ten przelotny znak, że naprawdę cię lubię. :-) 🖐️

Gość poproszę 9
a nr. 9 ? co to będzie ? chcę ten numer :D ona zmęczona proszę ładnie :)

Lapu capu sa najlepsze , lubie tak chwytac za biust kobiety w autobusach , kiedy ktoras sie denerwuje to mowie jej ze jest glupia bo nie czyta kolejnych madrych ksiazek w stylu " Jak wzmocnic 100 krotnie sile swojego umyslu"

nie, nie przepadam za przytulaniem i byciem przytulaną :O przywyczaiłam sie tylko do uścisków moze 3 osób, a takie spontaniczne przytulanie znajmoych strzasznie mnie irytuje :O

Ależ proszę :-) \"Uścisk nr 9: Uzasadnienie. W podzielonym wieloma językami świecie, w którym zyjemy, jedynie bezsłowna mowa dotyku i uścisku nie zna granic. Żyjąc w epoce rozumu i technologii, tracimy świadomość własnych zmysłów. Kiedy dotykamy się i trzymamy nawzajem w duchu współłodczuwania, przywracamy swoim zmysłom zycie oraz potwierdzamy zaufanie do własnych odczuć. Kiedy technologia wznosi bariery uścisk je usuwa.\" Czy to nie kwintesencja uścisku? :-) Polecam Wam tę książeczkę. Jest ilustrowana misiami :-)

Gość poproszę 9
tylko jak to potem do sexu --> ja się wtedy nie denerwuję :) tylko gryzę napastnika w rękę :p kiedyś trafisz na mnie :classic_cool:

Ale przeciez kiedy dotykamy się i trzymamy nawzajem w duchu współłodczuwania, przywracamy swoim zmysłom zycie oraz potwierdzamy zaufanie do własnych odczuć. Kiedy technologia wznosi bariery uścisk je usuwa !!!!

Gość poproszę 9
ona zmęczona dziękuję :) ale trafiłam..:) taki uścisk na granicy metafizyczności, ładnie :) :)

Nie, smutasko, mam tylko wersję papierową i nie mam pojęcia czy jest e-book. 9, i taka właśnie jest ta książeczka :-) To żaden poradnik, to po prostu taki słowny przytulacz ;-) Dotałam ją w prezencie z dedykacją jednego z uścisków - szalenie to miłe :-)

Gość miś przytulanka
przytul mnie :)

\"Uścisk nr 34: Uścisk na zamówienie. Twórczy uścisk na specjalne zamówienie. Bierze się w nim pod uwagę scenerię, okoliczności, zaangażowanie osoby oraz oczekiwania wobec uścisku. Niekiedy, aby sprawić przyjemność jednemu z uczestników, konieczne jest włączenie do uścisku ulubionego zwierzaka lub zabawki. Uścisk na zamówienie może powiedzieć niemal wszystko, czego sobie życzysz.\" :classic_cool: 🖐️

Najbardziej przytulające są czasami słowa, spojrzenia, gesty, nie same uściski. Można przytulić kogoś na wieeelką odległość. Fajnie :-)

Gość poproszę 9
ona zmęczona --> zdradź coś o osobie, która podarowała Ci tą książkę z dedykacją :) kto to ? kobieta czy męzczyzna ?

Gość poproszę 9
ale fajnie :) aż się uśmiechnęłam taka Siostra-Przyjaciel to prawdziwy skarb :) ja mam tylko brata, który zawsze chodził własnymi scieżkami, daleko ode mnie :(

Uwielbiam przytulac i byc przytulana :) ALe tylko najblizsza mi rodzina... na palcach jednej reki policzyc moge :) Ze znajomymi nie lubie...

Uwielbiam przytulać inncyh.. a szcególnie moje Kochanie..a jak on mnie przytula..to już w ogóle cała się rozpływam..:)

:-) Mhm, łączy nas coś absolutnie mistycznego. Czasami pokłócimy się okropnie, ale rozumiemy się bez słów. Nic i nikt tego nie zaburza - inni przyjaciele, partnerzy. Każda idzie swoją ścieżką, ale nie tracimy się z oczu :-) Mamy jeszcze młodszego brata i też jest to mocna relacja, chociaż już innej natury. Jednak różnica płci. I wieku (ze mną 10 lat). 9, może zacznij od przytulania na odległość? Albo od tej książeczki? :-) Bliskimi się staje, nie rodzi.