alesieboje 0 Napisano Listopad 11, 2006 pisze jesce raz ten temat jestem zdruzgotana nie odpisaliscie mi na poprzedni post...uprawialam z chlopakiem seks....on skonczyl we mnie....2 tygodnie pozneij dostalam normalny okres trwal 6 dni .. mimo to boje sei ze jestem w ciazy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Listopad 11, 2006 nic Ci nie jest nie boj zaby a wy tak łaskawie odpisywalibyscie na tym forum a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co mamy odpisac Napisano Listopad 11, 2006 skad mamy wiedzic? Sa rózn przypadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alez oczywiscie Napisano Listopad 11, 2006 jestem przekonana ze jestes w ciazy...gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JudkaII 0 Napisano Listopad 11, 2006 daj spokuj kup test i juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nefrytowy_Drab 0 Napisano Listopad 11, 2006 Ach, sześciodniowy okres. Zła wiadomość: jesteś w ciąży. To zjawisko było wielokrotnie opisywane. Z grubsza rzecz biorąc, chodzi o to, że zdarza się, iż organizm kobiety produkuje kilka komórek jajowych jednocześnie, i kiedy dochodzi do zapłodnienia jednej (lub więcej - ale nie wszystkich) z nich, pozbywa sie reszty w trwajacym 5-6 dni okresie. Gratulujemy bliźniaków, albo i trojaczków! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliniaa 0 Napisano Listopad 11, 2006 Ale czy oprocz faktu że się boisz, masz jeszcze jakieś inne podstawy aby twierdzić, że jesteś w ciąży? Zabezpieczałaś się? w sumie niezależnie od tego czy zabezpieczałaś się czy nie okres dostałaś, owszem zdarza się, że kobiety w ciąży mają w pierwszych miesiącach okres, ale jest to raczej rzadkie. Zazwyczaj raczej brak okresu jest podstawą aby podejżewać ciąże a nie jego wystąpienie, moim zdaniem nie powinnaś się dłużej martwić, na pewno masz wiele innych spraw którymi powinnaś się zająć niż schizować się bez powodu. Ja własnie czekam na okres po pierwszej paczce tabletek juz 2 dzien ( nie jestem na 100% pewna czy prawidlowo wzielam pierwszą tabletkę) więc mniej więcej cię rozumiem, pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syberia. 0 Napisano Listopad 12, 2006 no co Ty, miałaś okres, to nie ejsteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach