Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mindy_smith

strona www na darmowym serverze w 3 prostych krokach proszę

Polecane posty

Gość mindy_smith
Tylko napisac mi tu w 3 krokach, jak mam to zrobic, bo tylko do 3 umiem liczyc. szybko!!!

Gość mindy_smith
do nikaragui - server - a o co ci chodzi???????? Nie jestem informatykiem, nie znam się na nazwach. Nie przemawiają do mnie wyrażenia programistów czy profesjonalnych informatyków. Potrezbuję tylko zwyczajnie umieć podłączyć stronę of-line do darmowego adresu www i nie umiem tego zrobić bo tam są jakieś dziwne programy potrzebne a ja mam windows 98 i to nie działa chyba na tym windowsie. Czy ja piszę po chińsku czy tu same durnie siedzą niekumate?

Gość mindy_smith
Zapomniałam dodać że i ja siedzę na kafe, więc i ja jestem durniem niekumatym:)

Gość stokrotka1984
nie kumata kobieto! nie moge ci pomoc, bo ty sama nawet nie wiesz o co ci chodzi. jak mam ci to wiec wutlumaczyc. see ya!

Gość mindy_smith
Nie - nie siedzę. Jest tu spory ruch i dlatego wlaśnie tu przyszłam zapytac. Ale już was zostawiam w waszym własnym towarzystwie. Bo widzę, że nie ma to jak własne gówno. Nie zapomnijcie na drugi raz opłaty ściągnąć przed udzieleniem setki niepotrzebnych dywagacji. W tym celujecie - w iczym innym jak czytam. A więc nie marnuję czasu. Żegnam was MIŁO choć tego nie rozumiecie (nic dziwnego). Wy w ogóle niczego nie rozumiecie więc jak macie zrozumieć co wy w pracy robicie oprócz zgarniania kasy za pieprzenie o niczym. Dalzego powodzenia więc. Żegnam pozdrawiając serdecznie i miło:)

Gość pomoge ci
3 proste kroki? Prosz 1. zaloz konto w firmie hostingowej (najlepiej takiej, ktora oferuje od razu domene) 2. skonfiguruj odpowiednio klienta FTP (adres hosta, login, haslo) 3. przeslij pliki

Gość mindy_smith
punkt 3 - tu mam problemy. Jak przesłać pliki? Musi być program - a jeśli nie działa? Czy wszędzie sa programy czy są jakieś servery, które nie wymagają programu?

Gość pomoge ci
jak przez klienta sie nie da, to wyslij przez formularz na stronie www

Gość mindy_smith
Nie. Napisali, że jest program przez który się wysyła. Jeszcze są jakieś formularze? A gdzie tak jest konkretnie? Dzięki za pomoc. Dużo się dowiedziałam. Tylko nie wiem czego :o Jak zwykle :(

Gość pomoge ci
ustaw w kliencie opcje "wysylanie pasywne".

Gość mindy_smith
Klient? Wysyłanie pasywne? Czy ty na pewno wiesz co piszesz? Mam wątplwości. No - na dziś starczy. Nie wiem nic więcej niz na początku tego wątku. co znaczy, że zmarnowałam czas. Cześć.

Gość pomoge ci
tez zmarnowalem czas, zeby tlumaczyc noobowi co ma robic.

Gość ejjj.
mindy, czemu ty zawsze jesteś taka chamska?

Gość mindy_smith
znaczy wiesz - mnie przeraża to bardziej bo nie jestem raczej wałem i jak ktoś coś sam rozumie to raczej kapuję co gada. A jak sam nie rozumie tego co gada to jak ja mam to zrozumieć? wiesz - gdyby tak w krajach rozwiniętych tłumaczono różne rzeczy to wszystkie one byłyby niedorozwinięte jak mniemam. A jednak tak nie jest. No więc nie wiem czy ja jestem takim wołem czy bardziej raczej ty skro już się zadeklerowałeś mi pomóc, a nie idzie ci to ani trochę. widocznie powinienieś zmienić taktykę (conajmniej). ????????

Gość mindy_smith
ps. ty jednak z całym szacunkiem do Ciebie (choć zapewne nie warto) tudzież takim a nie innnym podejściem do ...nazewnictwa i paru innych rzeczy na temat rzeczwyistości tego komputera nie wymyśliłeś jakoś. I to jest najlepszy dowód na to, że jesteś kimś wiele głupszym niż ta osoba, za którą się uważasz. PS2. a rozejrzyj się całkiem wokoł siebie to może całkiem się załamiesz i poryczysz ile tam polskiej myśli jest. Ale jak znam życie za głupi jesteś po prostu żeby mnie w tym miejscu zrozumieć. A zatem tłumacz to takim jak ty. Ynteligentom. :)

Gość a ja bym pomogła

Gość a ja bym pomogła
tyle, ze normalnemu, po stylu, i języku można sie domyslec jak ta strona, fotki czy co tam masz wyglada i jakich "wysokich" jest lotów :D, tego to zatrzęsienie w necie, jeszcze jednej takiej nie trzeba :P

Gość mindy_smith
Ej ty - charytatywna - ty chyba nie zauważyła, że ta strona to nie jest za wysokich lotów (chyba, ze dla Ciebie już za wysoki to poziom). Niemniej jest tu ruch spory (jak widać obecnie społeczeństwo woli fruwać nisko) i miałam nadzieję, że choć jeden orzeł się znajdzie. Ale jak to mawia jeden mój znajomy ( z bardziej jednak rozwiniętego cywilizacyjnie kraju)- Jak mam brzmieć niczym orzeł gdy otaczają mię indyki. Niemniej tam się jeden orzeł znalazł. Tu już same kaczki tylko siedzą. Albo kaczory raczej. Pozdrowienia z Moskwy. mindy_smith

Gość trening
co za straszna baba z tej mindy... może nawet najgorsza jaką tu spotkałam dotychczas!masakra!! nie wpuszczac jej wiecej do kafeterii!!!

Gość mindy_smith
szukam orła który mi wytłumaczy jak założyć tę stronę. Ale jak znam życie się nie doczekam. Dlaczego? A dlaczego by nie - oto najlepsza odpowiedź na to niełatwe w sumie pytanie. Mindy.

Gość a ja bym pomogła
ej Ty z "cywilizowanego kraju" , stronkami to ja sie zawodowo zajmuje, więc ta Twoja to ......... ech, po cholere ja gadam , chyba się staczam na tym forum :\, jeszcze troszkę i będe gadać jak Ty :) Powodzenia w poszukiwaniach :)

Gość a ja bym pomogła
no i co ja plote??? jakiego powodzenia??? mam nadzieje, że nie znajdziesz jakiegoś jelenia :P

Gość trening
no ty orlem nie jestes napewno! wynocha prostaku!!!

Gość mindy_smith
Ale sie wysiliłas - ło Boże, Boże. To mogłaś już napisać jaki program będzi chodził mi na tym windows 98 żebym mogła te pliki przesłac. A pono taka mądra ty jesteś. Taka mądra a takich rzeczy nie wiesz. Czyli nie jesteś jednak za mądra. Ale zawsze możesz amerykańskimi wynalazkami pohandlować i kasę zgarnąć od swoich za majaczenia twe. Jak ci zapłacą. Papapa kulturalnie żegnam dziś i chyba zawsze

Gość ejjj.
Będzie nam niezmiernie miło jeśli już nigdy nie zaszczycisz nas swoją obecnością:)

Gość trening
nawet jesli jest tu ktos kto wie o co ci chodzi to napewno na pomoc nie masz co liczyc

Gość a ja bym pomogła
ucz się ucz Mindy, nauka to potęgi klucz :P no dobra podpowiem ....... wiesz co to Google? .......... szukajcie a znajdziecie :P

Gość jelopek
Mindy wprost tryskasz kobiecoscia...jestes feministka?

Gość mindy_smith
Czasem w moim wieku żałuję, że nie urodziłam sie głupkiem polskim. Miałabym pienidze, super pracę za pierdzielenie o niczym a tak... byłabym Ważną Dupą. A tak? Hmmmm... a tak życie jest dosyć makabryczne dla mnie w tym niedorozwinietym umysłowo kraju. Czy raczej w tym kraju wśród ludzi z wyłącznie wyzszym wykształceniem. Hahaha - mało śmieszne w sumie jednak. Jeden mój znajomy jednak mial rację twierdząc, że ludzie dzielą się na zwierzęta i imbecyli. No cóz - na kafeterii są wyłącznie ci ostatni. Jeszcze jest jeden rodzaj - imbecyle, którzy mają trochę władzy. O - to już całkiem ciekawy podgatunek Homo sapiens.

Gość mindy_smith
ps. kafeteria właśnie udawadnia LUDZIOM, że więcej jest imbecyli niż zwierząt wśród ludzi. Naprawdę. Ale trzeba należeć do wyższej kasty, żeby to zrozumieć. hehe - mimo wszystko jestem optymistką. Mindy.