Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mindy_smith

strona www na darmowym serverze w 3 prostych krokach proszę

Polecane posty

Gość trening
mindy---- imbecylu! idz juz spac, co?

Gość kowal i jego browar
ta mindy dawno bolca nie miala,pewnie brzydka jest ;)

Gość mindy_smith
No - jakby ktoś z was imbecyle wiedział jak tę stronę off przenieść na on w jakiś sposób, który bym umiała powtózyć. W sensie - krok pierwszy zrób to, drugi tamto i gdyby mi to po polsku napisał tak żebym to zrozumiała to były to cud faktycznie, ale poobno cuda się zdarzają w Polsce zwłaszcza. Raz nawet był jakiś cud nad Wisłą - tak mnie uczyli w podstawówce. I cudem Polska odzyskała niepodległość. To może znowu jakiś cud?

Gość trening
i będzie nam niezmiernie miło jeśli opuścisz też nasz "niedorozwinięty umysłowo" kraj , nie tylko kafeterię

Gość mindy_smith
Czy mogę cię kopnąć w dupę? Sprawiłoby mi to wielką przyjemność :)

Gość kowal i jego browar
przecie juz sie zegnalas :-D

Gość kowal i jego browar
mindy nie wiesz co dobre, zeby bylo przyjemnie to sie dupcie caluje :-)

Gość mindy_smith
ps. powiem wam tylko, że raz pracowałam u takiego debila i on 2 razy na rozpoczęcie roku czytał tę samą kartkę o tym, że Polska padła ofiarą napaść hitlerowskiej 1 września 1939. Takie tam pierdoły. A nic nie napisał na tej kartce sobie o cudzie znad Wisły. Że Polska zanim została najechana przez hitlerców to CUDEM odzyskała niepodległośc w ogóle. Czyż nie byłby uczicwszy podsumowywując 150 lat naszej historii? Dla niego istniała tylko napaść hiterowska- a czyz Szwedzi w 1655 nie najechali jeszcze gorzej? Już wtedy gdyby nie cud to by Polki nie było na mapie. A teraz jest i jaki to jest CUD. i to był taki katolik pobozny i on nic o tych cudach nie powiedział nigdy. no ja tego nie rozumię... :o

Gość trening
uwaga!rozwinięta umysłowo mindy chce kopnąć w dupe niedorozwinietego umysłowo forumowicza;-) żałosna jesteś, chamska i nic niewarta

Gość mindy_smith
Jestem warta wiele, ale niestety ty nie poznasz mojej jasnej strony życia. Masz szansę ujrzeć tylko ciemną. No smutne to lecz cóz można poradzić na to, że takie jest życie - smutne i czarne jak ciemności egipskie w pewnym miejscu... ps. dzięki za wytłumaczenie jak te strony rpzesłać. Niesamowicie mi pomogliście... jak jasna dupa dosłownie :o

Gość a teraz...
spadaj mindy z tego forum:O:O:O:O:O:O

Gość popieram
wynocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P:P

Gość mindy_smith
wiecie co wam powiem... powiem wam poetycko bardzo i metaforycznie - na waszym DOSŁOWNIE poziomie tu - weźcie i przestańcie tu srać - jakkolwiek to rozumiecie. Niemniej dosłownie Błagam Was!!! Nie srajcie tu już tu już tyle!!! Mindy Smith

Gość a teraz...
:O:O:O:O

Gość popieram
idż juz spać ,żałosna kobieto:P

Gość a teraz...
mindy, jakie leki przyjmujesz?

Gość mindy_smith
ps. nasraliście, nasraliście, a nie ma tu żadnej konkretnej jakiejś i naprawdę pomocnej odpowiedzi/podpowiedzi jak tę stornę przyłączyć. Oto jest dowód jak wy sracie tu wszyscy o niczym. Lewatywy wam trzeba chyba. Oto mój program wyborczy na następną kadencję - Lewatywa dla każdego srającego. PS. apropos - czy w dużych miatsach któryś z kandydatów na radnych podjął się rozwiązania trudnego zadania sprzątania gówien psich na chodnikach. w niektórych ten problem jest po prostu straszny. ostatnio jak byłam w mieście idę i czuję jak coś cuchnie. a to cuchnęła podeszwa mojego nowiutkiego trampka zagiżdżona psim odchodem do którego weszłam mijając dwa inne :( TAKA jest prawda o polskich miastach...

Gość popieram
czy się tak naruszałaś???:D:P

Gość mindy_smith
myślę, że jesteś zwyczjanym debilem. Ale popieram Ciebie, popieram. Papa.

Gość trening
swój na swego zawsze trafi- ty pusta idiotko trafiłaś na psie gówno;-)

Gość mindy_smith
ja myślę, że waszym głównym kompleksem tutaj jest wasza ogólna głupota i ograniczenie umysłowe (tak mówią). Z tego wynika wiele zachowań patologicznych oraz objawów zaburzeń psych/somatycznych - np. defakacje na ulicy. Oby jutro wielu wykonało lewtywy zanim w poniedziałek pójdą do swoich biur ciepłych - albowiem może się okazać, że ich kandydat nie przeszedł. Nie chciałabym wtedy być tą niszczęśliwą osobą, która musi siedzieć w takim smrodzie cały dzień. No bo jak tu okno otwierać kiedy tak zimno o tej porze...

Gość mindy_smith
ps. możecie się śmiać, ale ja OSOBIŚCIE znam jednego człowieka, który na codzien mawia o sobię tak "chodzę jakbym w gacie nasrał". Ostatnio dostał w pracy wielką nagrode i ejst orawą rękę mojej obecnej dyrektorki. No jemu zwłaszcza bym lewatywę przepisała. Przecież ja w poniedziałek ze strachu będę umierać przechodząc koło takiego. Może jeszcze z tego wszystkiego sama nie utzymam mięsni zwieraczy odbytu??? Kto wie co się może zdarzyc w poniedziałek...

Gość trening
a jakie kompleksy ty tu leczysz?

Gość mindy_smith
czy ty jesteś trening maturalny??? ja tu nie leczę kompleksów. ja tu trenuję język polski (odmiana niska). A także bawię się w wieszcza czy raczej w wieszczkę narodową. Nie mam tylko różdżki czarodziejskiej ale zasady białej i czarnej są mi znane. Bo tak własnie mi wyjaśniacie jak tę stronę przyłączyć. Słowem - gówniasto to wyjaśniacie i dlatego znikam. Plum - różdżka działa. Od jutra zacznie się V Rzeczpospolita. :)

Gość mindy_smith
czarna i biała magia )miało być

Gość trening
nikt ci nie wytłumaczył i nie wytłumaczy bo jestes chamska jak sie kogoś prosi o coś to innym tonem durna babo!!!! że też takie coś w ogóle łazi po świecie!?