Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga_24

Powrót - tak, czy nie?

Polecane posty

Gość Kinga_24

Jak sadzicie, czy warto wrocic do osoby ktora wczesniej zerwala z Toba?

Gość o la 8
Sama chcę wrócić, ale rozsądek podpowiada mi , że nie warto.

Gość A kto to może ...
wiedzieć, go cholery przestańcie zakladać głupawe topiki bo robi się juz niedobrze. Wszystkie smarkate won do książki, wakacje juz dawno się skonczyły

Gość erosek ona
warto jesli sie ja kocha :) ja wrocilam i nie zaluje :) nie jestem smarkata mam 20 lat :P

mysle ze to zalezy od powodu rozstania i od uczuc ktore sie zywi do tej osoby...druga szanse warto dac ale czy trzecia?

Gość pytanie do eroska
A przez ten rok bylas z kims ? Kochalas nadal tamtego ? Myslalas? Czekalas?

Gość erosek ona
nie mialam nikogo,kochalam jego. Ale on mial chyba mnie gdzies bo zerwal caly kontakt. mimo to tez byl sam caly rok

Gość pytanie do eroska
A jak to sie stalo ze kontakt pojawil sie ponownie?

Gość motylekkolorowy
To zalezy...moj bardzo mnie zranil....wrocilismy do siebie, ale rozpadlo sie, bo ja nie potrafilam mu zapomniec tej krzywdy, dzis jestem szczesliwa z kims innym.

Gość erosek ona
napisal mi smsa co tam u mnie. odpisalam mu,potem pare dni smsowalismy az wkoncu sie umowilismy. no i wyszlo ze nadal cos miedzy nami jest

Gość snoepje
Kilka dni temu napisal do mnie maila moj ex z ktorym bylam prawie trzy lata. Rozstalismy sie trzy lata temu, bo zakochal sie w innej i dla niej mnie rzucil. Przez te 3 lata nie mielismy kompletnie zadnego kontaktu az tu nagle napisal mi maila, ze w zasadzie przez te 3 lata ciagle o mnie myslal, ale bal sie nawiazac ze mna kontakt, bo wie jak bardzo mnie zanil. Napisal rowniez, ze zdal sobie sprawe, ze nigdy nie spotka tak cudownej kobiety jak ja i z nikim nigdy nie byl tak szczesliwy jak ze mna...jak to przeczytalam to o maly wlos nie spadlam z krzesla...poprosil o spotkanie i w zasadzie juz mialam sie zgodzic na jakis wypad na obiad czy cos, ale dowiedzialam sie od znajomej, ktora jest znajoma jego (teraz juz ex) dziewczyny, ze tamta dla ktorej mnie rzucil takze go zostawila dla innego...takze jak to uslyszalam pomyslalam ''a niech mnie teraz w d...pocaluje'' bo dla mnie to wyglada w ten sposob, ze jak tamta rzucila mojego ex, to on nagle sobie o mnie przypomnial...niech spada

Gość ellec
no to rzeczywiscie dupek! dobeze ze dalas mu kosza!

Gość Histerynka21
ratujcie!! facet mnie rzucil