Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Madison Lush

Kukurykuu ✨✨

Polecane posty

Masz posuwacza i jesteś grazynom to czujesz się upoważniona tyrać ludzi i wydawać im rozkazy a możesz tym ludziom wydawać się psychiczna.

1 minutę temu, Madison Lush napisał:

Znowu ktoś się zesrał i ma atak blokowania. Emergency.🚨🆘🚨9️⃣1️⃣1️⃣

Dumbo też rozpoznała Pieprz w dopie na tym hejterskim nicku 😋😄 

Chyba ciasne rajtuzy uwierają mózg ☺️ 

Jak tak można przegrywać życie w tym szambie i udawać wygrywa, ja jëbie

• Like 1

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Dumbo też rozpoznała Pieprz w dopie na tym hejterskim nicku 😋😄 

Chyba ciasne rajtuzy uwierają mózg ☺️ 

Ale czemu one się trzymaja z najbardziej obleśnymi incelami wzbudzającymi w ludziach mdłości jak Srynik, Bicu czy ten Wróbelek 🫠

1 minutę temu, szmul napisał:

Ale czemu one się trzymaja z najbardziej obleśnymi incelami wzbudzającymi w ludziach mdłości jak Srynik, Bicu czy ten Wróbelek 🫠

Bo nikt normalny z nimi nie chce się zadawać, więc w kupie siła. A na hejterskich nickach można popuścić lejce 😄 

Odpisałam babce na jej komentarz odnośnie spotkania, ale temat został znowu zablokowany. Że ja nie latam za nimi i ich nie obrażam, jak robi to ona i jej psiapsi od lizania dopska. 

3 minuty temu, szmul napisał:

Ty też jesteś obleśna dla każdego męskiego czytelnika 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Bo nikt normalny z nimi nie chce się zadawać, więc w kupie siła. A na hejterskich nickach można popuścić lejce 😄 

Odpisałam babce na jej komentarz odnośnie spotkania, ale temat został znowu zablokowany. Że ja nie latam za nimi i ich nie obrażam, jak robi to ona i jej psiapsi od lizania dopska. 

W jakim celu miałabym się z tobą spotkać w realu skoro unikam tam ludzi twojego pokroju xD nie muszę Ci niczego udowadniać. Nie ty nie latasz za nikim absolutnie xD gdyby nie to że Twoje zaślepienie to objaw czegoś z psychika to nawet by mnie to bawilo

Przed chwilą, BożeJajo napisał:

Forum jest kobiece i proszę się zachowywać z klasą, skoro wyszłaś ze wsi, ale wieś z ciebie nie wyszła, ty bycze jajo 😆😆 

2 minuty temu, BożeJajo napisał:

To ich ocal ratowniczko boża swoim cycem, tylko weź coś przeciwwymiotnego jak dostana ślinotoku.

• Haha 1

Forum jest kobiece i proszę się zachowywać z klasą, skoro wyszłaś ze wsi, ale wieś z ciebie nie wyszła, ty bycze jajo 😆😆 

Zatem co tu robisz najmniej kobieca ze wszystkich babo. Rubaszna wiecznie epatujaca stosunkami seksualnymi i latająca ze strzelba po lesie? O tatuażach patologicznych nie wspomnę bo to twoj najmniejszy problem w gąszczu licznych wad. I co masz do ludzi ze wsi wielka Mira fiori? Widzisz jelopie? Znowu się samozaoralas

• Haha 1

A ja się nie mam zamiaru licytować czy jestem fajny czy niefajny. Swoje wady znam i mnie te hejty nie ruszają. Jestem niefajny i dobrze o tym wiem. Popełniam błędy, wiele rzeczy zjeebałem. Ludzie raczej trzymają się z dala ode mnie i vice versa. 

• Like 1

W jakim celu miałabym się z tobą spotkać w realu skoro unikam tam ludzi twojego pokroju xD nie muszę Ci niczego udowadniać. Nie ty nie latasz za nikim absolutnie xD gdyby nie to że Twoje zaślepienie to objaw czegoś z psychika to nawet by mnie to bawilo

Bo brak ci odwagi, a po alkoholu lubisz dać czadu, w czerwonym szlafroku. Ciągle się czepiasz mnie oraz innych. 

Odbij, bo do pięt mi nie dorastasz i zamiast ciągle hejtować mnie z koleżankami, pilnuj prania, bo znowu majtki ci ukradną 🙋🖐️💃💃💃💃 

Bo brak ci odwagi, a po alkoholu lubisz dać czadu, w czerwonym szlafroku. Ciągle się czepiasz mnie oraz innych. 

Odbij, bo do pięt mi nie dorastasz i zamiast ciągle hejtować mnie z koleżankami, pilnuj prania, bo znowu majtki ci ukradną 🙋🖐️💃💃💃💃 

Kobieto pije od wielkiego dzwonu a jak już to robię to nie tykam telefonu xD twoje teorie są wytworem wyobrazni. Przypominam że to gjenia ma emocjonalne potrzeby by zagłuszać ból wódka nie ja. Haha. Żebyś Ty chociaż raz przed samą sobą się przyznała ze robisz to samo innym co ja i reszta. Ale nie. Będzie w zaprte szla aż się zesrå paniusia z wielkim ego. Śmieszna jesteś....kobietko.

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Mnie pytałaś o spotkanie, a jak odpisałem, żebyś brała starego pod pachę i przyjezdzala to udawalas, że nie widzisz 🤣

Kobieto pije od wielkiego dzwonu a jak już to robię to nie tykam telefonu xD twoje teorie są wytworem wyobrazni. Przypominam że to gjenia ma emocjonalne potrzeby by zagłuszać ból wódka nie ja. Haha. Żebyś Ty chociaż raz przed samą sobą się przyznała ze robisz to samo innym co ja i reszta. Ale nie. Będzie w zaprte szla aż się zesrå paniusia z wielkim ego. Śmieszna jesteś....kobietko.

Nerwy ci puszczają. Podlecz nerwy 💃💃💃 

Nerwy ci puszczają. Podlecz nerwy 💃💃💃 

A coś merytorycznego?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się