Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lissssssi

czy któras z Was poszla z facetem do lozka zeby miec to juz za sobą?

Polecane posty

Gość lissssssi

i dodajmy, bo mozna bylo go potem nie zobaczyc i zerwac kontak? Chodzi o pierwszy raz.

Gość Kula_24
A dlaczego pytasz, Ty tak zrobilas??

Gość kuku ruku jst chrupiace
mialam taki zamiar ale trafil mi sie chlopak ktory skurwiel mnie rzucil zreszta i naklamal a raczej nie powiedzial calej prawdy ze byl zonaty i a dziecko ----- nienawidze go za to i za to ze bylam taka naiwna i dobra i jeszcze proponowalam mu przyjazn, zanim sie dowiedzialam o tych klamstwach --teraz bym go zgniotla jak robaka jak ja go nienawidze AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Gość Róża_21.
A Ja sie dzis dowiedzialam, ze chlopak ktoremu sie oddalam, prowadzi zycie towarzyskie, z lista 17 kobiet na koncie, ja bylam 12, ponoc najlepsza, chociaz tyle, chlopak z ktorym bylam kilka lat wczesniej, (znamy sie juz 8 lat) spotkalismy sie po dlugiej przerwie, zamotal mi w glowie, ja nawina myslalam ze on zakochany, a ten diabel chcial mnie tylko zaliczyc, ale najwazniejsze ze ten pierwszy raz, sam w sobie, byl cudowny, rzadko sie zdarza zeby za pierwszym razem bylo az tak dobrze, cos pieknego, eh Na szczescie tez, to ja odeszlam, pewnie by mnie rzucil w kat po kilku ms, a tak to obeszlo sie bez tragedii, odeszlam zaraz po tym jak wyczulam ze nic z tego nie wyjdzie na dluzsza mete Nikt nie potrafi tak oczarowac kobiety jak On, skubany sprawil ze czulam sie jak w niebie, przez ten krotki, piekny czas

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa
i ja tak zrobiłam!Poznałam kolesia na dyskotece, a że miałam już 23 lata to chciałam mieć pierwszy raz za sobą!Powiedziałam kolesiowi otwarcie o co mi chodzi!I był zajebisty! Potem spotkalismy się jeszcze parę razy, ale tylko po to, żeby iść ze sobą do łóżka!Po nim żaden z moich kochanków nie był tak dobry!

Gość .....ewicz
i tak ma być! Pierwszy raz to jak zabieg chirurgiczny. Musi być dobrze zrobiony przez "fachowca" co to juz nie raz posuwał. A potem pora na nauke u starszego ciag dalszy. Dopiero wtedy panienka powinna iść do łóżka z miłości.

Gość bzyk bzyk
Ale wtedy to juz emeryturka :) .

Gość faifsfsfy
....ewicz, i wtedy jej powiedzą że jest "używana"