Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blestone_1

Pomocy mam wymyślić 50 śmiesznych prezentów -/

Polecane posty

Gość blestone_1

Hej Dostałam zadanie od szefowej na 10-lecie firmy mam kupić 50 śmiesznych prezentów które będą losowane przez gości , prezenty maja być śmieszne nie mogą być duże bo muszą zmieścić się do otworku w pudle przez które będzie wyciągane może macie pomysły ? bo każdy prezent będę \"wyśmiewać\" tzn np ktoś wylosuje 2kc i powiem jak ktoś to wylosuje oj przyda się rano po tej imprezie :-) cygaro- no cóż jeżeli babka to ma zaprezentować jak to robi :-) a facet no cóż mówią że mężczyzna pali cygaro tak długie jak jego cz... Proszę jak macie pomysły piszcie mam tych \"gadżetów\" dopiero 12 :/

Gość idiotyczny pomysł
z tym cygarem to zwyczajnie niesmaczne

Gość hmmmmmm.....
to gdzie ty pracujesz?

Gość blestone_1
gdzie? w erze

no tak... takie rzeczy to tylko w erze ;D

Możesz kupic długi gwóźdź, przyczepić wstązeczke z napisem \"gwóźdź programu\", kawałek listewki i napisać na niej \"ostatnia deska ratunku\", pudełko wazeliny - żeby szef zawsze był zadowolony z pracownika - chociaż nie, bo sie brzydko kojarzy (nie tylko z przesadnym komplementowaniem....), małe lusterko - przedstawic je jako najpiekniejszy portret wszechczasów ;-).... Jak cos wpadnie mi do głowy, to napisze....

Gość weqwwefwef
blestone.. pracujesz w erze??? ja tez!!! :)

Idź do sklepu ze śmiesznymi rzeczami (u nas jest Śmieszek),tam można kupić, np.prezerwatywę w ramce(albo papierosa) z podpisem \"w razie potrzeby zbić szybkę\", skarbonki z podpisami:zbieram na samochód,zbieram na żonę,zbieram na piwo,itp albo męski fartuszek kuchenny z przyczepionym otwieraczem do piwa. I tysiące innych rzeczy

Gość fkjasdklfajslkf
paczke gwozdzi zuzyty kondom stary baton smierdzaca skarpetke kiepa gila z nosa klocka i poweidz - nie jestesmy tak piekni za jakich sie uwazamy

Gość przy takiej szefowej
to tylko WAZELINA 50 sztuk a potem się zwolnić :)