Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresogenna

Pomocy!Jak mi powiecie tak zrobie!

Polecane posty

Gość stresogenna

Hej! Wiem, że takich pytań pada tu mln (no w sumie stron jest 122, wiec powiedzmy tysiące, żeby być bardziej wiarygodną Czy jestem w ciązy?! Wiem, że czytacie to do znudzenia, ale jeśli nie spowoduje to u Was odruchów wymiotnych to mi odpowiedzcie Oto historia: Z moim bojem stosujemy petting, jestem dziewicą (HA! to sie dopiero okaże po Waszych odp) no i własnie, istnieje niewielkie (ale jednak) prawdopodobienstwo, że jego plemniki mogły sie do mnie dostać... niby sie powycierałam zaraz "po" i niby jestem dziewicą (nie no jestem!) ale słyszałam, że nawet dziewczyna ktora jest dziewica moze zajsc w ciąze, bo błona nie jest taka szczelna itp itd, a jakoś mi sie nie uśmiecha bycie Marią z Nazaretu... Spoznia mi sie okres, mam bóle jak przed miesiączką i powiększone piersi... Aaaa dodam jeszcze, że ost troche sie "podziało" w moim życiu - pogrzeb w rodzine, wypadek mamyitp.itd (STRES, płacz, itd) i nie wiem, po prostu nie wiem! A wolałabym wiedzieć :) Co robić?

Uprawialiście petting, ale konkretnie jak? Moim zdaniem nie ejsteś w ciąży na pewno, bo zajść jest naprawdę trudno. Jaki to był dzień cyklu? Czy on robił Ci palcówke? Więcej konkretów :-)

Gość stresogenna
Nefrytowy - wielkie dzięki! Wogole super jesteś! Zamiast pojechac mi ściemą bym sie lepiej poczuła to Ty tak z grubej rury ! (żart, wole prawde od najmilszego kłamstwa) Syberia - dobra duszo Kafeterii :) (lizusostwo, wiem, ale licze że mi pomożesz:) ) Mianowicie to było tak - lekka palcóweczka (ale kurka jestem dziewicą, więc za daleko to on sobie wejść nie mógł) i wytrysk na pupę był - ale stresa mam takiego, że wiesz, że po rowku "dupnym" ;) popłynęło i dopłynęło - tzn raczej tak nie było, ale jak człowiek sie boi to rózne takie sobie wmawia... A ja nie chce! :(

Eee, gdyby mógł mieć sperme na palcach, to mooooooze, jakiś 1% szansy. A tak to na pewno nie ejsteś w ciąży. A jaki to był dzien cyklu, płodny, niepłodny? :-)

...w ciąże nie jest zajsc tak latwo ... niech Ci nikt nie pisze o wozkach i o pieluchach bo to smieszne ... zalezy duzo czy wtedy miałs okres płodny ... i czy wytrysk nastapił \"w środku \" jeżeli nie nie masz się co martwić ... w sumie ja staram się o dzidzie juz przeszło rok i na razie nie ma efektów takze dla swiętego spokoju przed spodziewana miesiaczka kup sobie test ciazowy i zrób go sobie ... ja kiedys tez bawiałm sie ze swoim chłopakiem - który jest teraz moim mezem i uprawialiśmy petting wpadłam w panike bo okres spoźniał mi sie 2 dni ...po teście - który wyszedł oczywiście negatywnie uspokoilam sie i miesiaczka pojawiała się nastepnego dnia ... uszy do góry ..pozdrawiam ;)

Gość stresogenna
naprawde? może? pomimo mojego utzymywanego przez tyle lat dziewictwa?! No super! Człowiek odmawiał, nie bo do ślubu, nie bo takie zasady, nie bo ... a tu co? ciąża nawet bez stosunku?! No trza mieć w życiu pecha! Ok tyg. przed okresem, więc chyba raczej, tak jakoś płodne... :(

Gość stresogenna
trinity27 jak już pisałam było na pupencję, nie do środka, ale wiesz jak człowiek sobie sam zacznie do kłowy kłaść - a może pociekło, a może kapło na łózko, a ja usiadłam, a może... o i Stres jak cholera, okresu brak... niemała panika... tylko, że tak jak pisałam - troche sie dziao w tym m-cu - pogrzeb, wypadek - wiec też stres i zmiana pogody i wogole - wiem, ze teraz to sie pewnie pocieszam i sobie wmawiam... ale same rozumiecie... najpierw wmawiam sobie jedno, potem drugie... jejciu! To chyba ta huśtawka nastroju! ;)

zrob sobie test; bedzie po starchu. ja obstawiam zdecydowanie, ze w ciazy nie jestes; ale trzeba przyznac, ze bylby to cholerny pech;) nie przejmuj sie. po prostu kup test w aptece i go zrob i bedzie po krzyku. powodzenia!

Gość kopreaa
Moim zdaniem nie jesteś! Jak brzuch boli to tym bardziej no i te stresy... Nie martw się! Ja mam 23 lata i zawsze jak robiłam test bo okres mi się spóżniał to albo go dostawałam w momencie kupna testu, albo dwie godziny po tym jak go zrobiłam! :)

Gość jak to było tydzień przezd ok
resem to nie:) LAE: jeżeli teraz nie masz okresu, to chyba tydzień przedz PLANOWANYM OKRESEM>ANtomiast mogło zdarzyć się, że owulacja ci się przesunęła na skutek stresu i....:) Gotuj pieluszki:)

Gość stresogenna
ide po test! pierdykam takie niepeności, jak mam sie stresować to niech przynajmniejpowód będzie realny, choć mam nadzieje, że nie! Jeeeny, musi być "nie"!

Gość stresogenna
No i bedzie bejbik, jupi :D musze powiedziec mojemu bojowi, jupi :)

Gość ****E*****
moje gratulacje. chłopak się uciesz? a ty się cieszysz?a ile masz lat? ja też niedwno doweidziałam się że będę mamą. to był szok.ale teraz się cieszę:)

Gość Laaaaaaaaaaaksa
o rany, przestańcie ją straszyć..... do autorki: NIE TO JEST NIEMOZLIWE ZEBYS BYLA W CIAZY I PRZESTAN SWIROWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZEBY ZAJSC W CIAZE POTRZEBNY JEST PELEN STOSUNEK!!! PELEN STOSUNEK I JESZCZE RAZ POWTARZAM PELEN STOSUNEK........... nie zajdziemy w ciaze od palcowki, od kąpieli w wannie z plemnikami, od wytrysku na plecy, na pupę ani na brzuch. Wytrysk musi nastąpić w środku!!!!!!!!!!! KONIEC KROPKA to nie takie proste zajść w ciążę

Gość stresogenna
prosze sie nie podszywać.. jak już pisałam po test ide dzisiaj, biorąc pod uwagę fakt, że jest godz.11.25 i dawno jestem po śniadaniu, herbatce jak i po pierwszym moczu :P Także test wykonam jutro z rana - chcesz sie podszywać? To rób to w miare wiarygodnie! :P

Gość stresogenna
Laaaaaaaaaaaksa, wielkie dzięki! Takiej odpowiedzi sie spodziewałam! Na taką liczyłam! Z reszta lekkie przegięcie by było, jakbym w ciążę zaszła ot tak ooo, bo połowa forum tego sobie życzy;) (mówię o tych złośliwcach, co zamiat pocieszyć i poradzić, wprowadzają jeszcze większy zamęt i strach - przez co okres opóźnia sie o kolejne dni!) Mimo to dla pewności, spokojności i lekkości bytu zrobie ten test, a potem odstawie chłopaka na półkę z ksiązakami (po które sporadycznie sięgam ;) )

Gość ****E*****
aj...przepraszam. myślałam że już jesteś po. w takim razie, na pewno będzie negatywny. bo to faktycznie mało prawdopodobne, żebyś była w ciązy.sorki.

Gość sory ale ZAWSZE mozna zajść
w ciążę, kiedy ma się owulację i przynajmniej jeden plemnik dostanie się do komórki jajowej:o Nie jest to łatwe, ale istnieje takie ryzyko. I naprawdę zdarzają się dziewice, ktre sa w ciąży. Wystarczy, że sperma odstanie się w okolice krocza kobiety, tam, gdzie występuje śluz i plemniki w śluzie juz sobie poradzą. Być może jest ich za mało, byc może nie dojdzie do zapłodnienia, ale zawsze istniej jakies minimalne zagrożenie, jeżeli ma się dni płodne a sperma znajdzie się nawet na zewnętrzych cześciach narzadów kobiety. Poza tym owulacja występuje między 16 a 11 dniem PRZED wystąpieniem okresu. Czyli jeżeli przesunął ci sie okres, bo powinnas go mieć, a nie masz, to nie kochałaś się tydzień przed okresem, tylko tydzień przed PLANOWANYM okresem. Nie masz okresu, więc tak naprawdę nie wiesz, kiedy miałas owulację. Dlatego najbezpieczniej jest się kochać w pierwszej fazie niepłodności, ok. 20 dni przed spodziewanym okresem. Nie pisze tego, żeby coe straszyc, tylko żebyś następnym razem pomyślała:O Tak samo możesz zajść w ciążę, kiedy chłopak najpierw wyjmuje sobie penisa z majtek, czy trzepie konia, a na nim pojawi się płyn przedejakulacyjny, a potem włoży ci palce do cipki. No niestety...

Gość Same ciekawostki tu czytam
Hmmm no kurcze, jakoś mi sie nie wydaje, by można było zajść w ciążę bo ktoś komuś gdzieś czymś chlapnął... Załóżmy, że nawet coś gdzieś Ci pociekło i co? i taki plemnik jako przyszły człowiek ma oczy i mózg i wie, że ma płynąc sobie w górę? Płynie, płynie i spotyka błone dziewiczą, zupełnie bez trudu sie przez nią przebija i płynie sobie dalej, bo to sportowiec jest... Ej sorry, gdyby tak było to byśmy byli chyba najludniejszym narodem w Świecie... Ja tam sie nie znam, ale tak na logike! Przecież petting to nie stosunek, przecież wytrysk na plecy to nie do pochwy! Chyba, że się mylę... Ale czy ktokolwiek słyszał o dziewicach w ciązy? tak serio! a nie na podstawie - wszystko jest możliwe i potwierdzaniu opinii wyczytanych na róznych forach. Ktoś miał sąsiadke, siostre, koleżankę, która zaszła w ciąże od palcówki?! Wątpię...

Gość daj znac jak poszlo

Gość pleminiki się nie przebijają
przez błonę dziewicza, bo wiej jest dziura, która wycieka podczas podniecenia śluz. On e się poruszają w kobiecym śluzie, bo to jest dla nich najlepsze środowisko. Sory, ale pleminiki dokładnie wiedzą, gdzie maja się porusząć:) Przed siebie:) Tak samo jak się poruszają po wytrysku wewnątrz, tak samo poruszają się w kobiecym śluzie, jeżeli sperma dostanie się zaraz koło wejścia do pochwy... Oj, dziecci, dzieci:o🖐️

Gość stresogenna
Jutro ok 8 rano będzie wiadomo :/ Trzymac kciuki! Jeszcze moje dzieci będą zarabiać na Wasze emerytury, tylko nie teraz, oj nie teraz! Buźken:*

Gość same ciekawe rzeczy tu czytam
Spoko, spoko, ja nie twierdze, że plemniki nie mogą sie poruszać tu i ówdzie, ale zauważ, że podczas wytrysku do pochwy mają nadany jakiś pęd w jakimś konkretnym kierunku, a podczas "ścieku" (ale słowo - grunt, że określa to o co mi chodzi) one owszem płyną sobie, może nawet grają w klasy tyle tylko, moga sobie skakać zarówno w górę jak i w dół, a jeśli wytrysk nie nastapił w okolicach błony to nawet przeniesienie ich na palcu, języku czy też ręczniku nie oznacza, że sobie tak wszędzie trafią i dopłyną. Nie chodziło mi o to, że błona chroni i jest szczelna, tylko, że muszą sie przez nią przedostać- trafić w jej dziurki i niedoskonałości i dalej płynąć, co wierz mi dla małego plemniczka, taka droga z penisa na palec, z palca na wargi i z war samemu trafic do jajnika to hohoooo nielada wyczyn! Ale jak już pisałam - ja sie znać nie muszę :D

Gość stresogenna
Heloł, heloł, heloł! :D - becikowe? nie tym razem :D Zrobiłam sobie "pre-test" jedna kreseczka :D Och dziewczęta to były najgorsze dni w moim zyciu - ten stres, ta niepewność, ale teraz? Teraz dni będą pięęęęęęęęęękne! Kobity z moją przypadłościa stresującą - nie bójcie się! Szanse są tak małe, że nie wiem czy w ogóle realne! Stwierdziłam, że bez wytrysku do pochwy - noł łej! nie ma szans! Trochę więcej wiary w niemozliwość ;) Jestem mądra po fakcie, ale... dobrze późno niż wcale :) Trzymajcie się!

Gość no to super
siwetnie ze tak wyszlo:) powodzenia!