Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośkaaaaa...

zazdrosc o przeszlosc...!

Polecane posty

Gość ktośkaaaaa...

Jestem zazdrosna i to bardzo o mojego faceta ale nie o rzeczy terazniejsze ale o jego przeszlosc... ! Czuje zazdrosc o jego byle... o ta z ktora pierwsza sie przespal o to ze byl w burdelu o to ze mial raz dziewczyune na jedną noc. Najbardziej meczy mnie to, że w wieku ok. 14 lat przespal sie 1 raz z dziewczyna ... a ona gdzies sobie teraz zyje , chodzi po Swiecie , dal jej cos tak cennego... czego ja nie dostalam chociaz to ja ponoc jestem jego najwieksza miloscią... ja mu "to" dałam a on dawno juz to stracil... Mowi ze teraz gdyby wiedzial to by czekal... mogl o tym wczesniej pomyslec..... :((((

Gość ktośkaaaaa...
nawet nie mam z kim o tym pogadac... czy tylko ja mam taki problem?:( wiem bezsens..

Gość twoja piekna
puknij sie w leb glupia pindo :o

Gość ktośkaaaaa...
wiedzialam ze zaraz beda jakies obelgi...

Gość ktośkaaaaa...
Obelga dla kogo?

Gość ktośkaaaaa...
taa ciezko zrozumiec czlowieka tylko potraficie naskoczyc na czlowieka

Gość wiesz dlaczego obelga
??? bo zadreczasz sie i robisz jazde twojemu facetowi o to co bylo !!! ciesz sie ze jest TERAZ z Tobą....chryste :O

Gość ktośkaaaaa...
racje macie ze nie powinnam sie zadreczac, probuje nie myslec o tym ale czasem najdzie raz na miesiac mnie takie cos ze wspomne to i znow sie zaczyna... ja wcale nie chce nikogo zadreczac... ! Czy wy nigdy nie mieliscie uklucia zazdrosci np. o swoja dziewczyne ze byla z kims i z nim np. to robila?? to chyba normalne, przynajmniej w jakims stopniu.. poprostu jak zawsze wyobrazalam sobie zwiazek to taki byl zawsze w myslach idealny, byc moze przez to taka jestem.