Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvadlaverdu

jeszcze 3 dni temu...

Polecane posty

Gość hvadlaverdu

jeszcze 3 dni temu pisal jak bardzo mu na mnie zalezy, ze jestem bardzo wazna osoba dla niego, a teraz wciaz milczy. wyslalam 2 wiadomosci i nic. wiecej nie napisze, bo moja duma mi na to nie pozawala, ale powiem szczerze- czuje sie idiotycznie:( czy powinnam dac sobie spokoj? dodam, ze zawsze odpisywal na moje smsy i nigdy go nimi nadmiernie nie zasypywalam. byc moze przesadzam, ale jestem tym zmartwiona. ktos pomoze?

Gość ja jadzia
pomozemy jak napiszesz dokladnie o co chodzi.

Gość niebieska laguna
Napisz cos w stylu "czemu sie nie odzywasz?" i tyle. I czekaj. A swoją droga - to był Twoj chłopak? Bo wiesz, ja trzy dni temu spotkałam sie z pewnym chłopakiem.... moze to on? I teraz pisze do mnie. Skad jestes?

jesli ci na prawde zalezy to pisz do skutku... w milosci duma sie nie liczy.. ja sie o tym przekonalam.. ale rzeczywiscie wyjasnij o co chodzi dokladniej to pomozemy :)

Gość hvadlaverdu
dokladnie? utrzymuje z pewnym facetem znajomosc smsowa i mailowa, bo on nie mieszka w polsce. do tej pory wszystko ukladalo sie ok i nagle przestal sie odzywac. jakby sie rozplynal w powietrzu:( czuje sie jak idiotka, bo nie wiem co robic. nie bede go zasypywac smsami, skoro nie odpowiada. wiec czy mam to przyjac jako zakonczenie znajomosci czy probowac nawiazac ponowny kontakt?

Gość hvadlaverdu
dodam jeszcze, ze nasza znajomosc zaczela sie od spotkania. pozniej on musial wyjechac. teraz kontynuujemy przez kom.

Gość moze cos mu sie stalo
i nie moze napisac czegos taka pusta i nie wezmiesz tego pod uwage

Gość hvadlaverdu
nie sadze, bym byla pusta. wzielam to pod uwage i dlatego sie dodatkowo denerwuje, bo nie mam mozliwosci nawiazania z nim kontaktu w inny sposob. boje sie, ze mogl miec wypadek...

Gość hvadlaverdu
ale rownie dobrze mogl mnie olac. dlatego nie wiem co robic. pisac do oporu czy odpuscic.

Gość pewnie cie olal
dla jakiejs innej cipy to naturalne:P

Gość hvadlaverdu
dziewczyny, naparwde zadna nie poradzi?:(

Cześć. Spokojnie, moze nie moze odpisac. Widze ze jestesmy podobne, a mam podobne mysli jak ktos sie dlugo nie odzywa, ze moze sie cos zlego stalo. Jak chcesz to wyslij jeszcze jednego smsa i czekaj, Jesli zalezy mu na tym kontakcie to sie odezwie:) Badz dobrej mysli:) Pozdrawiam:D Pa

Gość A w czym ci pomoc
nie znamy faceta ani ciebie. Najlepiej napisz tego smsa albo emaila z pytaniem co slychac. Nic innego nie wymyslisz, bo spotkac go nie mozesz nawet przypadkiem.

Gość ja jadzia
moze facet akurat musial gdzies wyjechac, chwilowo go w domu nie ma. poza tym jezeli widzieliscie sie jedynie tylko raz a potem to juz tylko maile i sms to moglo sie tak zdarzyc ze jednak poznal kogos. nadluzzsze mete kazdy chce zwiazku realnego gdzie mozna dotknac, przytulic, pocalowac. dlatego wszelkie znajomosci internetowe radzilabym utrzymywac dystans do takich znajomosci

Gość hvadlaverdu
wiem, ze przypadkiem go nie spotkam:( ale nie chcialabym wyjsc na narzucajaca sie osobe. wiecie jak to jest, kiedy ktos za duzo wiadomosci wysyla. zamiast sie do niego zblizyc, sprawie, ze on sie oddali, bo pomysli sobie, ze jakas natretna idiotka sie przypaletala. a z drugiej strony bardzo martwie sie o niego:( chyba poczekam do wtorku. jesli do tego czasu nie da znaku zycia, to ja do niego napisze.

Gość Jeżeli tak bardzo się
martwisz, to może zadzwoń do Niego... ja wiem, że to koszta, ale bez przesady będziesz wiedziała co sie dzieje:) Ja też tak mam jak ktos nie odpisuje mi na sms - wtedy tysiące mysli - oj przesadzam wtedy. Może akurat nie ma nic na karcie, może nie ma czasu (tak bywa), może i może... zadzwoń i dowiesz się i nie unoś się dumą... jeżeli zakończył tą znajomośc to przynajmniej usłyszysz to przez tel. i nie będziesz się martwiła :)

Gość hvadlaverdu
chyba masz racje, chociaz bedzie mnie to kosztowalo sporo wysilku... pieniadze nie sa tu wazne, tylko wykonanie tego kroku. niestety, ale nie naleze do osob zbyt smialych. a mierzi mnie mysl, ze on stwierdzi, ze jestem natretna. ale chyba nie mam wyboru. dziekuje za rade:)