Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asz

najlepszy program antywirusowy ,pomóżcie

Polecane posty

Gość drogi przedlurzaczu
darmowy niemulacy

Gość AntiVir - najlepszy darmowy

Są trzy bezpłatne Avast - chyba najskuteczniejszy Antivir - tez fajny, tylko pozbawiony skanowania poczty w programach pocztowych AVG - najmniej skuteczny z tych trzech, ale najszybszy:)

Gość poczekaj Natia jak ci
twój klucz z p2p wpuści policje do domu :)

Natia, już nie przesadzaj. Nie ma antywirusa o skuteczności 100%:P Co z tego że Kasprski ma największą wykrywalność , jak jest bardzo wolny:O

Gość zrobili poploch a my
w to wierzymy ... :D lol mój brat jest policjantem ... wiem kiedy wchodzą do domu, nie musze w to wierzyc :P

Gość drogi przedlurzaczu
to skoro jest policjantem to powiedz czy to prawda ze szaraczkow tez scigaja?

Calamity, 🖐️ Natia, tylko Kasperski jest tak wolny że nie da się normalnie komputera używać:O

Natalia mialam kasperskiego ale brat wywalil, nie wiem nawet dlaczego, teraz mamy avasta i na razie jest git (a wiem ze mlody wchodzi na rozne strony :-D nawet bardzo rozne :-P ) Moi znajomi urzywaja kasperskiego i strasznie sobie chwala. Wiec pewnie masz racje. Acha jak na razie nie mialam problemow z avastem i nic mi nie wpuscil do kompa, moze jeszcze wszystko przedmna...

Gość co to znaczy scigaja
? wchodza na węzeł jakiegos p2p powiedzmy, wudza logi i po IP szukaja adresów, potem wchodzą z nakazem rewizji do mieszkania i konfiskuja dysk, przy okazji sprawdzaja płyty w domu .... na wezle ciezko raczej powiedziec kto byl: szaraczek czy nie ;) najczesciej to sie zdarza w sieciach osiedlowych, ludzie miedzy soba z jednej sieci udostepniaja pliki ...

Gość asz
w tej chwili mam avasta ale zaczął mi wyświetlać że kończy się licencja a ja go ściągnełam z internetu a w dodatku nie bardzo jest dla mnie czytelny , wcześniej miałam kaspeerskiego tam było wytłumaczone ,, jak krowie na miedzy ,, a na avascie nie bardzo rozumiem co i jak

noda mamy w pracy :) Jest ok - nie muli... Ale wirusy w windowsie tylko wykrywa i sama musze kasowac, heh ;) Tchorz jeden :P

Gość avast i nod 32 się nie sprawdz
A jakiego antyvira moglibyście polecić dla laików?? tzn. żeby nie wyskakiwało coś z czym nie mogłabym sobie poradzić i żeby program była prosty w obsłudze, a jeszcze lepiej, żeby niczego nie musiała przy nim robić??

Gość asz
co do ściągania z internetu z emula to podobno z tego programu nie są w stanie namierzyć

Natia, Kasperski to nie muli jak Norton? Nie zauważyłem róznicy:P Chyba że cos ostatnio w Kasperskim poprawili:)

Gość jak sie nie da namierzyc
??? kazde IP przeciez mozna poznac :) wchodzi sobie policjant by sciagnąc i widzi od kogo sciaga i kto ciagnie od niego ...

Gość avast i nod 32 się nie sprawdz
Nod32 jest bezpłatny, bynajmniej ja takiego miałam zainstalowanego.

Gość asz
Ramirez co to znaczy zarejestrować bo nie bardzo się znam na tym ,zawsze robił to mój znajomy a teraz nie mogę go spotkać