Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asz

najlepszy program antywirusowy ,pomóżcie

Polecane posty

Gość ja od
niedawna mam NOD 32. Wcześniej miałam AVG ale ktoś mi powiedział że ten lepszy i zmieniłam ale jeszcze nic na ten temat nie moge powiedzieć

stańczyk, znajdą się zwolennicy jak i przeciwnicy:P Każdy zawsze znajdzie powód aby ponarzekać. Dla mnie dobry:D

NOD jest dobry - wykrywa duzo, szybki, niezamulajacy. Tylko, ze wiruchy trzeba czasem recznie uwuwac, bo sie boi kasowac z Windowsa ;)

A jak sie nie spdoba to może być np. F Secure, jeden z najlepszych, tylko mało popularny w Polsce:P

Gość akzi
wyszło:D a mąz siedzi i sie smieje że wreszcie coś zrobiłam sama;) dzieki Natia🌻

Gość ja od
a jak usuwac ręcznie???

Gość ja od
bo niedawno mi coś wykrył i w końcu nie wiem czy usunał, przeskanowałam później kompa wirusów ni ewykrył ale jakieś błedy i coś tam było niedostępne, nie wiem co to znaczy??? Może ktos mi pomoże?

Gość ja od
w jaki sposób ręcznie usunac wirusa? jak sprawdzić że program usunał wirusa?

Norton jest bardzo dobry! ALe jak nie ma sieci podlaczonej. Z internetem troche muli... ;) A jak NOD nic nie wykrywa to chyba dobrze! :D Ja wole jak nie wykrywa, niz jak wykrywa :P

recznie jak usunac...?? No sprawdzic gdzie jest - przy skanowaniu wyskakuje lokalizacja - wejsc tam i wyciepac :D CZasem z rejestru tez trzeba... Roznie :)

Jak nie wykrywa to tez dziala! PO prostu nie ma wirusow :) Jednak wole tak... ;)) Aaaa... i skanowanie i usuwanie oczywiscie w trybe awaryjnym ;)

Gość ja od
a jeśli przy skanowaniu nie wykrył to znaczy że go nie ma? Wczęśniej podczas korzystania z internetu pojawił sie komunikat o wirusie, że został przeniesiony do kwarantanny.

Norton Antyvirus wcale nie jest taki dobry:O, na serio. Jest najpopularnieszy, to fakt.Ale to nie świadczy że jest dobry tylko to że mają dobry marketing:D

Nie zgodze się . Norton Antyvirus jest bardzo przeciętny:O Cos nie radzi sobie z naszymi wirusami:P Co innego Symantec Antyvirus, tylko to jest program robiony dla firm.Ten jest skuteczny:D Bardzo zabawne, przecież robi go ta sama firma;)

NO wlasnie, bo juz zglupialam NOrton i Symentec... ;) A to dwa rozne produkty? ;) Ja sie nie znam. Zreszta jade na Avasie - darmowy ;)

Jest np. Smantec Norton Antywirus 2006 czy tam jakiś inny rok:D oraz inny program tej samej firmy Symantec Antyvirus 10, tego drugiego bym się nie bał uzywać;) Ale pierwszego to nie wiem:O Mam wątpliwości;) Chyba inny odział tej firmy go robi.

Wolny i dziurawy:O, coś słabo wykrywa wirusy w spakowanych plikach.Chociaz są inne programy które jeszcze mniej mi się podobają np .Panda:O

O!! O Pandzie tez slyszalam... Ze dobra. Ale nie maialam okazji nawet widziec ;) Poki co Nod mi sie sprawdza w pracy, a Avast w domu :P A w ogole to nie wiem gdzie ja bym mogla zalapac tych wirusow jak caly dzien na kafe siedze :D

Natia---> Jak kiedys mi kolezanka zawirusowala kompa to tez niezle bagno mialam. Wtedy zainstalowalam Mksa i tez niezle nalapal ;) Ale i tak czesc musialam recznie usuwac :D Kilka dni siedzialam! ;)

Chcesz wirusa złapać :P, jest taki program Kazaa, zainstaluj i pościągaj troche ...programów:D

przeciez to nielegalne... :P NIe, no jeszcze kiedys jak legalny byl emul - to mi kolezanka tez nieumiejetnie chciala posciagac cos i zawirusowala mi kompa... Ja jeszcze nigdy zadnego smiecia emulem nie sciagnelam, heh ;)

co robie calymi dniami...?? Raz w zyciu mialam tak kompa zawirusowanego! ALe obylo si bez formatu, choc juz mi rece opadaly ;)

Calamity, no co Ty....:P Emule jest legalne:D A kto powiedzial że ściągamy nim nielegalne rzeczy:P