Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam

Pyt do mężczyzn jakie kobiety wolicie?

Polecane posty

Gość Pytam

Jakie kobiety wolicie? stanowcze, zadziorne i ze tak nazwe to "rasowe" czy bardziej wersje łagodną , słodką i ładniutką? Przy załozeniu ze obie obie są atrakcyjnymi kobietami

Gość Norbert 30
Ja uwielbiam kobiety inteligentne, najlepiej gdyby były ładnymi blondynkami, wizualnie z przyjemną, uśmiechniętą buźką, mające swoje zdanie, z pazurkiem!!! A i super byłoby gdyby taka kobitka inwestowała nie w różowe bluzeczki i kolczyki wszędzie gdzie to możliwe a w swoją edukację!!! (nie ma jak studentki) :-)

Gość a pewnie
chcialbys tez by wygladala ladnie, prawda? Na pewno faceci nie ogladaja sie za dziewczynami z lumpow.

Gość trefniś
inteligentne miłe i spokojne po za tym stanowcze i eleganckie...

Gość ambasador wlasnej chalupy
Wolicie czy walicie???

Gość Norbert 30
Jako mężczyzna mam szczęście-moja kobitka nie dość, że jest piękna i wykształcona to na dodatek wybrała mnie... Ale nie wszyscy mężczyźni pragną pięknych kobiet a wiecie dlaczego?- bo piękne kobiety mają duże wymagania i nie mówię tu o seksie ale ogólnie. Bądźcie sobą kobitki...wszystkie jesteście cudowne a bez WAS życie na tym świecie byłoby nudne...strasznie nudne!!! Każda z Was jest inna, każda ma do zaoferowania wiele i to jest najważniejsze!!! :-) POZDROWIONKA :-)

Gość no czyli
kazdy lubi sexi babki z pełnym wachlarzem zalet:)