Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość termal fix 28

moje cztery najbliższe kupele wychodzą w najbliższe wakacje za mąż...

Polecane posty

Gość termal fix 28

a ja ciągle sama i co najgorsze nie zanosi się na zmiany :( nie chcę iść na te śluby, dołują mnie takie imprezy (zadaje sobie pytanie czemu nie ja tam stoje pod ołtarzem) a poza tym babce w moim wieku nie wypada już chodzić samej na wesela :( :( Co zrobić żeby nie iść, jak się wykręcić?

Gość gosieeeeeeeenka
idź z jakimś kumplem....a z drugiej strony,na weselu też można kogoś poznac

Gość a taka bzdziągwa
ło matko - "na weselach wesela się zawiązują" ...bierz kogoś pod pache i dawaj!

ja tez co chwila slysze, ze ta a ta wychodzi za mąż ;) normalne ;) taka wlasnie kolej rzeczy choc cie doskonale rozumiem, ale wlasnie powinnas isc, zaprosic jakiegos kolege, albo dowiedziec się bardziej szczegolowo kto tam bedzie ;)

Idź i baw się! Jakie nie wypada?!? Ogłoś koleżankom że poszukujesz faceta, większość bab uwielbia swatać :)

Gość lideczkaaaaa
ja tez z podobnego powodu czuje sie fatalnie :( wszyscy wokol sie pobieraja lub juz pobrali dawno temu, musialam na ich sluby chodzic sama jak palec i udawac, ze sie ciesze, a tak nie bylo nawet na slubie mojej kuzynki bylam sama, a bylam jej swiadkowa, zas kuzynka jest mlodsza, czulam sie ponizona i upilam sie na weselu, bo tak mi bylo zle :( nie mam juz szans na swoje wlasne szczescie, juz przegralam wszystkie szanse na milosc i nie mam wyjscia z obecnej sytuacji :(

Gość uszy do góry
Słuchajcie dziewczyny to naturalna kolej rzeczy,że tak się czujecie.Wiele dziewczyn tak się kiedyś czuło lub czuje.Kiedyś ja byłam w podobnej sytuacji i wiele moich znajomych też a teraz mamy mężów.Jednak okazuje się, że wiele z kobiet,które wyszły za mąż jest neszczęśliwymi mężatkami,rozwody wiszą w powietrzu,wiele kobiet udaje,że są szczęśliwe.Też jestem mężatką i wiem,że należy cieszyć się stanem w którym jesteście.28 lat to młoda kobieta,proszę się nie postarzać, jestem starsza i czuję się bardzo młodo.I nie pisz,że czegoś nie wypada bo jesteś za stara,ręceopadają.Do starej baby to ci jeszcze daleko a ograniczenia wszelkie stwarzasz sobie sama.A tak w ogóle to starsze kobiety też chcą czuć,że żyja.

Gość uszy do góry
To wygląda tak przez pierwsze 2 lata kobiety,które wyszły za mąż żyją tym,organizują domy itp.a potem zazwyczaj przypominają sobie o innym życiu.

Moje juz prawie wszystkie wyszly, poza jedna, ktora nigdy nie wyjdze ;) I sa szczesliwe! Na szczescie :) Zreszta z takimi fajnymi mezami jakich maja to trudno, zeby bylo inaczej ;) Tez jestem sama, co nie przeszkadza ani mi, ani im :P

Gość ZNAM TEN BOL
:(

Gość ZNAM TEN BOL
:(

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
aaaaaaaaa

Gość o rany........................
czy najważniejszą rzeczą na świecie dla was jest znalezienie sobie męża? Kiedyś będziecie tęsknić za tym czasem kiedy byłyście same i niezależne. Kiedy dom nie był wyłącznie na waszej głowie, nie musiałyście znosić humorków męża, który w przeciwieństwie do was nic nie musi, bo wraca zmęczony z pracy i w spokoju chce wypić piwo, poczytać gazetę czy obejrzeć mecz... Więc nie stresujcie się tak, bo każda potwora wcześniej czy później znajdzie swojego amatora. I naprawdę nie ma się czym tak zamartwiać. A póki co korzystać z życia, bawić się na weselach koleżanek i cieszyć się, że to nie twój narzeczony po kilku głębszych na tej imprezie pójdzie do kibla spać albo spadnie pod stół... Cieszcie się dniem dzisiejszym a nie rozciągajcie czarne wizje. Głowy do góry :-)