Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdzisia modnisia

ciagle niedoinformowana ?tabsy

Polecane posty

tez tak macie ze przy pierwszych tabletkach( ja uzywam yasmin) boli was tak jakby miał sie zaczac okres?? ja tamk miałam przy pierwszym pudełku i mam tak teraz przt drugim a wzialam dzis 4 tabsa i jeszcze jedno, jak to jest z tymi biegunkami.jesli tabsy wchlonia sie po 3-4 h to czemu jak ma sie biedunke np po 12h to trza wziac jeszcze jedna tabletke jak przy jej pominieiciu??? ciagle nie wiem i sie stresuje!! ogolnie jak sie kocham i jak ma dojsc do wytrusku to robimy to jeszcze w gumce a jak wchodzi bez to nie dochodzimy do konca jednak ciagle mam obawy czy aby cos mi sie nie przytrafi :(

Gość a kto ci pwiedział ze jak masz
biegunke po 12 h to musisz wziażć tableyke ??? tabletka wchłania sie do 4 h i tylko wtedy mozesz si martwic co zrobic (a najleiej to nie swirowac z tabletkami tylko na ten jeden dzien sie wstrzymac z seksem) a potem to mzesz zygac i srac (sorki za wyrazenie) dalej niz widzisz ...

Gość jezu kobieto jezeli tak swiruj
esz to lepiej sie nie kochaj, bo tabsy + gumka lub stosunek przerywany mija sie z celem !!! to jest absurdalne ! tabletka dziala od 1 wzietej, bierz regularnie i nie stresuj sie 1!!

Możecie sie kochać bez niczego więcej.Tabsy to pewnw zabezpieczenie. Tabletekę dodatkową bierzesz tylko jeśli biegunka była w przeciągu 3-4 po zażyciu pierwszej.

wziełam to z ulotki dołaczonej do tabsow. swiruje bo to pierwsze 2 pudelka i musze sie upewnic a to przyjdzie z czasem chyba dzieki za opdowiedzi :)

a co z herbatami i ziołami?? tylko na ziele dziurawca trzeba uwazac?? a to normalne ze przy pierszcy tabsach bolec moze i mdlic??a przy kolejnych juz nie?

Gość wiesz co ...
? najlepiej o tym nie mysl :) po prostu bierz regularnie i ciesz sie seksem, jak ja zaczynałam brac sowje tabsy caly czas nakrecalam sie i wyszukiwalam u siebie roznych objawów i nie wiem czy głowa mnie bolała i mdlilo mnie przez tabsy czy tylko przez nerwy, od czasu kiedy przyjmowanie tabsów stało sie nawykiem przestalam w ogole sie schizowac i jest naprawde wspaniale :)