Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuję wsparcia

Nie wiem czy dobrze postepuję

Polecane posty

Gość Potrzebuję wsparcia
ah! nasza lekarka rodzinna jest nic nie warta i chodzie do niej tylko dlatego, ze właściwie nie mam innego wyboru :O A z psycholog porozmawiam bo jest to dla mnie teraz najważniejsza sprawa i jeśli jej "nie załatwię" to nie będe spokojna.

Gość uszy do góry
Jak nauczyć się myślenia o sobie?Właśnie psycholog powinien ci pomóc w tym,poza tym całe życie nad sobą pracujemy.Ja też miałam podobny charakter,nadal zbyt często sama sobie szkodzę ale doświadczenia życiowe,praca nad sobą,czytanie o tym pomogły mi.Postanowiłam zmienić swój sposób postępowania,myślenia bo dostałam nerwicy i depresji.Też nieudane małżeństwo itp.Nadal się uczę ale wiem,że trzeba myśleć o sobie bo partner życiowy(szczególnie mężczyzna)nie będzie o tym myśląl za mnie,zdrowie i życie mam tylko jedno i to jak je przeżyje zależy ode mnie. Przykro mi,że masz takiego beznadziejnego lekarza rodzinnego,powinna przynajmniej wiedzieć gdzie możesz iść z małym.

Gość Potrzebuję wsparcia
Sama poszukam jakiegos dobrego specjalisty tylko że zajmie mi to troche czasu dlategi zastanawiałam się nad tym, zeby zabrać go ze sobą we wtorek, ale chyba jednka się nie zdecyduję. Albo wiem... poprosze mamę żeby ze mną poszła i jak pani psycholog będzie chciała go zobaczyć to wyjdę po nivh na korytarz.

Gość uszy do góry
Bardzo dobry pomyśl:)Mały nie powinien słuchać o twoich nieporozumieniach z partnerem ale jak będzie trzeba to wejdzie tylko na chwilkę.Może psycholog poradzi ci jak rozmawiać z synkiem.

Gość Potrzebuję wsparcia
dziękuje Ci bardzo :) teraz musze lecieć bo pora szykowac się spac jak mam juto znowu stawiac czoła światu, tym bardziej, że jutro z moim partnerem ma porozmawiać mój tata, który ma czsem takie niestworzone pomysły, ze aż strach.

Gość uszy do góry
Dobranocpowodzenia