Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelle....

A ja mam gdzies to co tu piszecie i ...

Polecane posty

Gość Anabelle....

... z przyjemnoscia ubieram biale kozaczki, oczywiscie spodnie wciskam do srodka, zeby takie zrzedzace niedopieszczone kwoki jak co niektore tu, mialy sie czym podniecac. z usmiechem na ustach kupuje nastepne spodnie biodrowki i spodniczki. nie ukrywam sie nigdzie z papieroskiem, ale rozkoszuje sie nim na ulicy! dodam jeszcze ze mam wasze ulubione "dwukolorowe" wlosy. itp itd. i mam gdzies co o mnie myslicie. czasem tylko smiac mi sie chce, jak faceci ida z laska za raczke a gapia sie na mnie "jak sroka na gnat" (pewnie to wasi chlopcy, hehe) ale nie, bo nie dla psa kielbasa. pozdro.

Gość Anabelle...
ja obciagam TYLKO pod LIDLEM za łyk mojego ulubionego napoju o smaku porzeczkowym! hehe

Gość ojjjjjjjjjjj
"jak sroka na gnat" i wszystko jasne GNACIE!

Gość a wiesz
nawet twoja ksywka,oj bozuś ANABELLE pasuje do kozaczków jaki twoj nr tel-nula,nula, zadzwoń teraz ,3,66 za minute

Gość no tak ale ci faceci wciaz
o domu wracają z nami i przez całą drogę napieprzamy sie z takich lasek jak ty :D

Gość heheheehhhh

Gość prawie jak Romeo
Dziewczyny jak widza na sobie wzrok jakiegos chlopaka, od razu mysla, ze sie spodobaly........ Czesto uwage przykuwa wasz kiczowaty makijaz albo ubior :-p

Gość hahahahahaha
wnioskujen ze zdjec ze biale kozaczki nosza grube,brzydkie dziewczyny

Gość Anabelle....
jasne... tak sobie to tlumaczcie... no tak ale ci faceci wciaz ---- a co ma ci powiedziec? ze fajna dziewczyna przeszla. wiadomo, ze przy tobie sie smieje. ciekawe jest to, ze gdy tych dziewczyn nie ma, to kompletnie zmieniaja front... ale jak juz napisalam, nie dla psa kielbasa.

Gość dobry gust masz
Anabelle :D

Gość doookładnie
wygladacie jak kiełabasa zwykła zwyczajna albo podsuszana(te po solarkach)

Gość prawie jak Romeo
A ja ci powtorze, bo widac nic do ciebie nie dociera.... Dziewczyny jak widza na sobie wzrok jakiegos chlopaka, od razu mysla, ze sie spodobaly........ Czesto uwage przykuwa wasz kiczowaty makijaz albo ubior :-p

hahahahahha :D dobre :D ale niestety goscia znam pare dobrych lat i wysmiewalismy sie z takich panienek jak ty nawet kiedy nie bylismy razem, ale tylko sie kumplowalismy :D cale szczescie ze ja znam gust mojego faceta :D mam sporo kumpli, ktorzy uwazaja takie jak ty za materace i pojemniki na sperme - z jednej strony to nawet przykre, tak oceniac po wygladzie, ale facetow nie przegadasz ...- ale nawet to nie przekona ich do tkniecia takich jak ty nawet kijem wiec jak ci poprawia to humor i ego to wierz sobie w co chcesz ja mam wiedze nie marzenia :D

dokładnie prawie jak Romeo :D 🖐️

Gość Anabelle....
dobre... ciekawe co przekona facetow do tkniecia takich myszy... Romeo cos tam... ----> nie powtarzaj sie, bo juz w topicu napisalam, ze mam gdzies wasze zdanie. poza tym mam od 3 lat faceta i zdanie jakis tam zniewiescialych (kobiece forum, hehe) troli netowych mnie nie interesuje.

Gość Anabelle....
no tak ale ci faceci wciaz ---- > zrozum, ze wiekszosc facetow ma dwie twarze. nie bede ci tego tlumaczyc bo i tak nie zrozumiesz.

Gość prawie jak Romeo
Gdyby cie nie interesowalo, nie napisalabys o tym... Nie oszukuj siebie! Gryzie cie...ze brak ci gustu :-p

zrozumiem :) mam faceta i brata, i nieraz słyszałam jak bracik sie napierdalal z kumplami z takich panienek ja ty i mam niestety bratowa taka jak ty .... wiem co ona sobie mysli, za kogo sie uwaza itp. itd i widze kto sie kolo niej kreci a kto nie ....

Gość dobry gust masz
mój stary zawsze się za takimi pieknymi oglada gratuluje powodzenia :D

ty tez sie wypowiadasz na tym forum jak bys nie zauwazyla(!?)-ale jak sie mysli tylko o tym czy facet poleci na biale kozaczki czy nie to juz nie moj problem i nie pograzaj sie juz wiecej dziewczyno

Gość prawie jak Romeo
...ale nie, bo nie dla psa kielbasa. pozdr Nie jadam takich kielbas, ktore uwazaja sie za kielbase, bo nie widza, ze zwykla z nich pasztetowka :-p

Gość buahaha ha solarka kontra mysz
a gdzie eleganckie kobiety z klasą? białe buty i owszem do letniej sukienki, do białych spodni.... oczywiście nie moga być JEDYNĄ parą obuwia w garderobie..... a jedynie marginalnym jej uzupełnieniem.... ....i tu najbardziej rozbawiają mnie panienki wysiadajace z komunikacji miejskiej wprost w jesienną chlape, obładowane reklamókami z pobliskiego hipermarketu.... w tychże białych kozaczkach- zazwyczaj nieźle podniszczonych..... czyżby to jakiś nowy sport ekstremalny? jak sądzicie?

bravo romeo, ten pasztet...strzał w dziesiątkę :D anabelle, o gustach się nie dyskutuje :O

Gość prawie jak Romeo
Dobrze. Podobasz im sie, chetnie poszliby z toba do lozka. Bardzo lechcze to twoje ego...ze ktos widzi w tobie materac na chwile :-p GRATULUJE

ja jej nie rozumiem tylko jej zwyczajnie zazdroszczę nie dość że ma cool kozaczki to jeszcze pewnie niezłą bluzeczkę do tego 😭