Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaginka

choroba psychiczna

Polecane posty

Gość Gaginka

mam duzy problem- w zyciu nie bylam u lekarza a cierpie z powodu bulimii i nerwicy. objawy nasilaja sie. jestem z rodziny lekarzy i zawsze jak cos mi dolegalo to szlam na badanie do znajomych rodzicow. teraz jednak chcialabym odbyc wizyte niejako poza ich plecami. nie wiem co zrobic, gdzie sie udac i jak to zalatwic. na wizyte prywatna mnie nie stac a jestem niezarejestrowana w przychodni. doradzcie co robic!!!

jesli chodzi o tego typu problemy to raczaej jest niewskazane aby udawac sie do znajomych rodzicow albo wlasnych kolegow. nie wiem jak dziala system sluzby zdrowia i czy potrzebujesz skierowanie. w takiej sprawie powinnas sie udac do psychiatry moim zdaniem. powinny byc panstwowe przychodznie zdrowia psychicznego czy jakby to sie tam nie nazywalo. zapytaj sie w swojej przychodni, powinni dac jakis namiar. tam powinni powiedziec czy potrzebujesz skierownie czy tez nie.

Gość halina 42 lata
z powodu nerwicy chodze do psychiatry, lekarz jest bez skierowania od rodzinnej,moze tez skierowac do psychologa.o ile wiem ksiezna diana na to chorowala, odwagi powodzenia