andzia111 0 Napisano Listopad 13, 2006 branie tabletek NICORETTE? wreszcie udalo mi sie rzucic to swinstwo, (jezeli mozna tak nazwac niepalenie 2 tygodnie) i tyle sie nasluchalam, naczytalam o kobietach palacych w czasie ciazy a przeciez takie gumy maja jeszcze wieksza dawke nikotyny, nie jestem jeszcze w ciazy ale planuje a wiem ze bez gum nieprzetrwam. Wiem, wiem, napiszecie poczytaj ulotke ale chcialabym tez uslyszec wasze opinie, a po drugie nie jestem w Polsce chwilowo a ulotki nie mam ze soba,czy mial ktos podobny dylemat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukaaa Napisano Listopad 13, 2006 ja bym tego nie brała na twoim miejscu. Też paliłam przed ciążą ale gdy tylko dowiedziałam się że zaszłam rzucenie tego przyszło mi bez trudu. Wiem może nie byłam jeszcze nałogowym palaczem ( tzn nie wypalałam paczki dziennie) ale mimo wszystko ciągneło mnie do fajek przed ciążą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia111 0 Napisano Listopad 13, 2006 no to co jam robic, lepiej zapalic sobie papieroska, dwa a nie brac nicorette? ja niestety bylam , jestem nalogowym palaczem, wypalalam paczke, czasem wiecej, nie jestem jeszcze w ciazy ale zastanawiam sie co zrobic jak bede bo jestesmy w trakcie staran, powiem ci Lukaaa ze mi strasznie ciezko be nikotynki, musze sie narazie ratowac gumami, ale mam nedzieje ze tak jak tobie rzucenie i papierosow i gum bedzie latwiejsze jak sie dowiem ze jestem w ciazy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach