Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wie ktos pomoocyy

kolor sluzu - HELP - !!!

Polecane posty

Gość wie ktos pomoocyy

hej pomozecie? okres skonczyl mi sie w czwartek.. a w sb niedz i dzis wystepuje u mnie jakies cos dziewnego.. bo w sb czulam sie jakbym miala dalej okres tylko ze koncowke a plamienia byly kolorku brazowego.. w niedziele i dzis sluz jest koloru jasno brazowego i szarego.. w piatek NIC takiego nie zauwazylam.. w czw wieczorem tez! mam sie martwic?? biore logest i nic wczesniej takiego sie nie dzialo.. HELP!

Gość jwa mam to samo
tyle ze biore cilest kiedys tez mialam i bylam u lekarza a ten striwerdzil ze ktoras tabletka mogla sie zle wchlonac i stad te plamienia

Gość wie ktos pomoocyy
dzieki za odp:) wie ktos jeszcze???

Gość KOTUŚ**ka
Ja niemam pojęcia ,ale mam to samo .Tylko ja dostałam tego plamienia tydzień po okresie i po tym jak kochałam się z mojim chłopakiem i mam to już 3 dni. Poczekam jeszcze kilka jak nie minie to do gina polece bo nigdy tak nie miałam . 🌻

Gość KOTUŚ**ka
Sorki 2 dni mam to plamienie. Może ktoś wie czym maże być spowodowane.

Gość wie ktos pomoocyy
hm no wlasnie ja tez to zauwazylam po sexie.. a nigdzy przenigdy czegos takiego nie mialam.. u mnie juz w sumie 3 dzien i roznego kolorku te sluzy.. najpierw takie jak na koncu okresu czyli ciemno brazowo-bordowy.. a wczoraj i dzis taki szarawy bardziej.. nie mam pojecia o co chodzi w sr ide do gina ale moze wiecie co to moze byc? i czy to ma zwiazek z tabletkami czy z czym? :(