Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

schoco

dlaczego akurat teraz zdecydowałyści się na dziecko?

Polecane posty

a nie np za rok za 2 czy 5? co o tym zdecydowało ? pytam bo sama mam dylemat

Gość u mnie wpadka...
inaczej w życiu bym nie urodziła temu skurwy.....nowi !!!!! Całe szcęście, że szybko był rozwód !

Gość u mnie wpadka...
dlatego piszę wpadka bo po pierwszym razie- a potem się okazało jaki ma charakter !

Gość znudzona bardzi znudzona
bo bardzo pragneliśmy dziecka,od samego początku bycia razem wymyślaliśmy imiona ,w końcu się pobraliśmy,rzuciliśmy palenie,ja odstawiłam tabletki zaczęłam brać kwas foliowy..... Stwierdziliśmy,że nie ma na co czeka,jak się odkłada z powodu pieniędzy,czy kariery to potem się żałuje. Bardzo chcieliśmy mieć swoje maleństwo i to jest najważniejsze chcieć to moc.Rocznice ślubu obchodziliśmy już z naszym parotygodniowym maleństwem ,które teraz ma już 2 lata

Gość popielica
Ja chcialabym bardzo kolejnego dziecka - to byloby czwarte:) Ale nie wiem czy bede miala jeszcze kiedykolwiem dzieci z moim partnerem. Strasznie sie czuje - przechodzimy, a wlasciwie on przechodzi, kryzys. A ja jestem coraz starsza. Przepraszam - pisze nie na temat, ale musze po prostu, bo czuje sie jak w pomieszczeniu bez dsotepu tlenu. Wiesz, na dziecko ludzie decyduja sie z roznych powodow - teraz czy kiedykolwiek. Nasze wspolne dzieciatko ma juz piec lat i poczelismy je , bo bardzo tego oboje chcielismy i bardzo sie kochalismy. A teraz nie wiem na czym stoje i moge tylko plakac.

no to piszę,że można rzucić palenie,a nawet trzeba.Mój mą rzucił (choć nie musiał on w końcu nie zachodził w ciąże) po paru latach palenia i jakoś mu to nie sprawiło problemu,wiedział poprostu,że robi to dla dziecka i dla mnie.Ja też rzuciłam po paru latach bo nie wyobrażam sobie jakbym mogla truć wlasne dziecko.

Gość 1345
ponawiam

Gość
schoco czy ty kiedys skonczysz zakładanie tematów na ten temat ? juz to zrobióło sie nudne

a ty przestaniesz ciagle zadawac to samo pytanie jestes meczaca, a tak błogo był bez ciebie dzis na kaffe, niech tak pozostanie, nie zagladaj tu wiecej. zajmij sie swoim 5latkiem i naucz go tabl mnozenia lub innych rzeczy a nie zajmuj sie głupotami.