Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sikający

mój ojciec zrobił siku na dywan

Polecane posty

Gość sikający

spił sie jak bania, spadł z łóżka i lezał tak w sikach, nawet nie umiał sie podnieśc, matka była wyczerpana psychicznie.Ojciec nie pije w sumie- zdarza się na imprezach. ru jednak przegiął .Cały dywan obszczany. Zeby było smieszniej jak wstał juz i chciał iśc do łazienki znów sikac toi momyslił strony i obsikał scinę . Koszmar. To skandal. Wyobrazam juz sobie co musi sie dziac w rodzinach gdzie notorycznie ojcowie piją.

Gość sikam do zlewu...
:D :D :D :p

Gość przykro mi
ze masz takiegho ojca :(

Gość no u mnie to
byl standard.. cale szczescie juz TAM nie mieszkam :O

Gość szkoda ze jestes kobieta
u mnie tez...tyle ze matka tez pod siebie sika :(

Gość undertaker
k..wa mać...nie sprzątajcie tego..niech sam sprząta

Gość fg
adwokat ma rację. zróbcie mu zdjęcia. niech widzi jak wygląda i jak się zachowuje.

Gość szkoda ze jestes kobieta
under....jasne ojciec wytrzezwieje za 2 tygodnie a ty se siedz w tych szczynach :O

Gość undertaker
jak posprzątasz, to przyjdzie następnym razem i Ci nasra na stole...daj spokój..ja bym nie sprzątała..w końcu chyba nie macie jednego pokoju?

Gość fg
przecież dziewczyna pisze, że on nie jest alkoholikiem. wytrzeźwieje za kilkanaście godzin. wyjść z domu i go zostawić tak. tylko zdjęcia mu zrobić na pamiątkę.

Gość sikający
mama w te siki wdepneła, wyrzuciła dywan , okropnośc. Wasi rodzice tez pod siebie robią? i wtedy kto zmywa z podłogi i z dywanu? na dywanie ....no trzeba go wyrzucic potem.

Gość moze autorki wytrzezwieje ale
moj nie...moze to potrwac nawet i miesiac...raz nie zdazyl do kibla wyjebal sie na korytarzu i tam narobil...a moja stara rzyga do wanny a ja musze sprzatac bo co kurwa mam sie przestac myc :O

Gość sikający
matka jest pijaczka ? o boze i jak ty to znosisz? nie da się jakoś dac na odwyk, pokazac szkody co zrobiła? nie wpuscic do domu pijanej?

uwierz mi...nie da sie :(

Gość fg
bardzo Wam współczuję. mam porąbanych rodziców i wyprowadziłam się gdy skończyłam 19 lat, bo nie dało się z nimi wytrzymać. ale trzeźwych. nawet okazyjnie nie piją więcej, niż lampkę koniaku.

Gość sikający
a nie wstyd rodzicom jak nagminnie pija i leją i rzygają? moze jak ona wytrzezwieje to pokaz co zrobiła i niech sama umyje to, a jak sika pod siebie to potem się myje czy ty ja myjesz i pierzesz to?

Gość fg
miesiącami ma czekać? dla własnego komfortu musi posprzątać. może dałoby się ich ubezwłasnowolnić i do zakładu zamkniętego wysłać? czy nawet nie chce Ci się o to walczyć?

Gość fotki nie dzialaja
a na odwyk musi sie zgodzic sam... Tragedia...

Gość sikający
jakto miesiącami czekac? skoro matka nie pracuje i wychodzi rano pod bar chlac to potem zatacza sie i wraca do domu i rzyga i sika, więc rano wytrzezwieje i niech zobaczy co zrobiła, wyrzycic ją do osrodka, nie otwierac drzwi. No i rano na trzezwo niech umyje to co zrobiła.

Gość fotki nie dzialaja
oj ale jestescie naiwni...tacy ludzie maja gdzies sprzatanie, skora zyja w innym swiecie...a tu normalny czlowiek zyc jakos musi!

Gość fg
jak ktoś jest alkoholikiem to nie jest rano trzexwy. myk polega na tym, żeby nie dać się dogonić kacowi.;) na odwyk nie musi się zgodzić sam. jeśli wniesiesz pozew o ubezwłasnowolnienie, to ty wtedy decydujesz. wnioskodawcą i później opiekunem może być wyłącznie osoba pełnoletnia.

Rano wytrzezwieje ??? :O Jak w nocy se jeszcze z 5 razy do monopolu doleci...ludzie zycia nie znacie :(

Gość fotki nie dzialaja
serio? Gdzie sie trzeba zglosic o papierki?

Gość najgorsze jest ze ci co pija
udaja na drugi dzien , ze nie pamietaja co robili, ale ja w to nie wierze, moj ojciec zawsze mial taka wymowke , ale po jakims czasie raptem pamiec mu wracala i wszystko wiedzial , zwlaszcza jak stara sie na niego darla.

Gość fotki nie dzialaja
fg...to mozna bezposrednia taka osobe zawiezc do osrodka i tam ci wydaja ten swistek? Jak to dziala?

Gość fotki nie dzialaja
Dzieki fg...