Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala Mi z Krainy Muminków

Ach te łydki!!!!

Polecane posty

Witajcie! Jestem wysoka, szczupla dziewczyna (60 kg, 175 cm wzrostu) - mam szczuple, zgrabne uda - 50 cm w najszerszym miejscu i okropne lydki (40 cm) po jakims pieprzonym przodku!!!!! W sumie nie rzuca sie to tak bardzo w oczy - nosze spodnie długie na 110 cm - ale generalnie bardzo psuje sampoczucie~:O :O Jak schudlam do 54 kg to wszystko schudlo, za wyjątkiem łydek!!!! Wiec odchudzanie na nic sie nie zdaje!! Znacie jakies ćwiczenia, czy inne metody radzenia sobie z tym problemem?? please :))

Gość paulinka 122344768
no cuż... ja też mam problem, moje łydki pozostawiają wiele do życzenia. Ćwiczenia ćwiczenia...... ale czy pomogą?

W sumie to zastanawialam sie nad masazami - np przy uzyciu kremu wyszczuplającego - tylko to wymaga determinacji

Gość Tylko ten jeden raz...
tez mam ten problem... ale cóż... co poradzić :/ u mnie w rodzinie tez mają grubaśne łydy, więc to odziedziczyłam, mimo, że jestem szczupła. Całe szczęście, że nie są umięsnione, może da się coś z nimi zrobic. Też szukam pomocy, jakie ćwiczenia? HELP:(

Gość podnosinki
podnoszę

To prawda - to sprawa dziedziczna. Moja babcia po stronie taty ma wielkie łydki, jej córka - moja ciotka, moj tato tez - ale uprawia wiele sportów, a poza tym u faceta inaczej to wyglada. Chcialabym zeby schudły chociaz 3 cm :O

ja mialam po moim tacie. takie grube i umiesnione. zacselam wykonywac cwiczenia rosciagajace i przeszlam na diete i od razu roznica. juz nie mam tego problemu, ale musze cwiczyc codziennie bo boje sie ze to kiedys moze powrocic

dziewczyny o grubych lydkach powinny nosic skarpetki. glupio brzmi ale to prawda... nalezy ogrzewac stawy

Gość jeśli ktoś ma genetycznie
grube łydki to nic nie poradzi moja kumpela, która takie właśnie ma nawet jak schudła z 59kg do 50 kg przy wzroście 165cm to łydki ani dgrnęły o pół milimetra, wszystko jej schudło i wyglądała jakby ważyła ze 45 kilo, dupka jak piąstka, a łydki nadal grube

No wlasnie to jest to - to brzmi idiotycznie, ale ja wszedzie jestem szczupla za wyjątkiem łydek. Mam ponoc zgrabny tylek (90 w biodrach) pas 65 cm - biust 93 cm - długie nogi, tylko ratują sprawe bo wygladalabym jak kaczka. PS. ostatnio zaczelam wmasowywac krem wyszczuplający Vichy zobaczymy co to bedzie

Gość ........to ja.................
na łudki nalepsze są ćwiczenia nie umięśniające a rozciągają i masaże, pewnie dużo to nie pomoże xhoć troche

Gość a na kościach biodrowych ile
masz centymetrów?

Gość Kata loggie
ciesz się, że w ogóle je masz...:-0

Gość Mala Mi z Krainy Muminkow
jak na kosciach bidrowych???

Gość no ile masz centymetrów
na kościach biodrowych bo w biodrach już napisałaś ,że masz 90cm, a na kosciach biodrowych? troszkę poniżej pępka masz po bokach kości, tu gdzie nosi się spodnie biodrówki