Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

młode mężatki

Polecane posty

Gość

hej!! Niedawno zmieniłam nazwisko, adres zamieszkania itp :) hihi po prostu moje życie wywróciło sie do góry nogami :) pewnie oprócz mnie jest wiele jeszcze takich osób :) serdecznie zapraszam na mój topik

Gość ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o ja pierdolee jak się wzruszyłem. Dymaj na topic do kobiet w ciąży bo mentalność podobna :D

Gość spko
ja tez zawylem w kacie, potem jeszcze 9 sekund cichutko lkalem, az w koncu 5 sekund prawie nieslyszalnie kwililem. wspolpracownicy troche sie teraz na mnie dziwnie patrza, ale coz... wzruszyla mnie dziewczyna:)

Gość Eva Drzazga
Już jadę do ciebie :(

Gość mój boze
ale z was dupki! Dziewczyna cieszy sie ze kocha, ze jest kochana a wy co..hmmm...czyzby nieudane małzenstwo swoista frustracja?;) ktos... i ja całkiem niedawno zmieniłąm ..a własciwie dodałam kolejne nazwisko:) przyjmij ode mnie gratulacje:)

Gość a mamo....
:O:o:O:O

Gość Eva Drzazga
wooow a to ci numer. Ale się podnieciłam :D :D

Gość spko
jak to dodalas kolejne nazwisko? to ile juz tych nazwisk masz? znowu czuje jak mi sie szloch zbiera, najgorsze jest to, ze obawiam sie ze moze to grozic takze utrata kontroli nad zwieraczem:)

Gość mój boze
Eva...prawde mówaic to nie było do Ciebie..ale jesli czujesz ze moje słowa sa skierowane włąsnie w Twoim kierunku...przyjmij je z godnoscia;)

Gość Eva Drzazga
;)

Gość mój boze
spoko... a no tak to dodałam.... zenujacy to widok zafajdanego faceta;)

Gość spko
nie zafajdanego, boje sie raczej skazenia srodowiska... a szloch narasta, co teraz? za chwile wpadne w panike!! ratunku!!

Gość Eva Drzazga
Zainste niemam pojęcia co palnąć....

Gość spko
no i to Wy jestescie winni tej sytuacji! zagazowalem towarzystwo!

Gość mój boze
hmmm i tylko tak sie zastanawiam: jestes tak beznadiejne denny, czy tak ironicznie szurniety;)?

Gość Eva Drzazga
zależy od dnia :D

Gość spko
moj boze a nie moglabys jakos kierowac tych swoich wzruszajacych wyznan? bo nie wiem, czy to do mnie bylo, czy do Evy.

Gość mój boze
hmmm to jasne do kogo kieruje moje brutalne słowa...do kogos płci meskiej, czyli do ciebie m ówiac wprost... jak zauwazyłes sam znakomicie eva jest evą:) wiecej logiki i pomyslunku prosze;)

Gość spko
masz autentyczna racje, Eva jest Eva, problem w tym ze znam ja tez od innej strony i gwarantuje ze bywa w meskich kiblach w celach nieerotycznych (podpowiadam)... ale nie mowmy o tym. czy uwazasz ze moje problem gastryczne spowodowane naglym wzruszeniem sa powodem do obaw o stan zdrowia?

Gość
sorrrrrrry powinnam dodoać, że do rozmowy zapraszam ludzi, a nie takie taborety jak: ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, spko, Eva Drzazga. Chłopcy proponuję wrócić do książek, bo w podstawówce macie pewnie dużo nauki :P z takim zachowaniem, albo jesteście z podstawówki, albo jesteście niedorozwojam!! mój boze :) witaj

Gość spko
chcialbym z pewna niesmialoscia zwrocic uwage, ze jest jeszcze szansa, ze wszystko ze mna wporzasiu, a mam jedynie taki humorek ktory pojawil sie po przeczytaniu Twojego wpisu na kafeterii:) czy to wydaje sie bardziej prawdopodobne?

Gość Palic ziolo jest wesolo
:O

Gość mój boze
spoko ..prawdopodobne jest nawet to ze wpadne do ciebie do pracy i bez urazy zazygam twoje biureczko..wiesz...chyba i ja zaczynam zle sie czuc... moje jelita az prosza sie abym odwiedziła twoje skromne progi:) a co do evy... jak sadze kobietka z niej jest czy miła nie mam pojecia:)... a wnioskuje to po tym ... Eva Drzazga wooow a to ci numer. Ale się podnieciłam ....podpowiem ze to nie ja sie podnieciłam a ona ...wyznała to wczesniej;)

Gość
jak już wspomniałam nie mam ochoty na dywagacje z taboretami :P jeżeli coś nie podoba Ci sie w moim tamacie to poprostu tego nie czytaj!!

Gość mój boze
znowu pustak ..ja zostałam przy swoim i zapewniam cie ze nic mi sie nie stało;)

Gość mój boze.
Ktosiu... teraz uciekam ..ale obiecuje ze jeszcze wpadne \"do Ciebie\" w koncu my młode zonki musimy trzymac sie razem:) buziak...

Gość no młode
zonki to na pewno muszą się trzymać razem, stare zonki zresztą też, zonki całego świata powinny trzymać razem...