Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet zrujnował mi opinie

facet zrujnował mi opinie i życie w miescie bo nie chciałam być z nim

Polecane posty

Gość Facet zrujnował mi opinie

rozpowiedział, ze jeżdze do innego miasta bo jestem prostyutką itp historie a teraz w miescie gdzie mieszkam wszyscy patrza na mnie jak na jakąś szmate ...musze sie wyprowadzić z miasta iprzez niego:o

Gość sdafsafsff
możesz jeszcze wytoczyć mu sprawę cywilną i żądać publicznych przeprosin, odszkodowania czy nawiązki na jakiś cel społeczny, zwłaszcza jeśli uda ci się dotrzeć do świadków

Możesz mu zagrozić, ze rozpowiesz, ze ma skłonności pedofilskie - jeśli nie odszczeka swoich oszczerstw. Łatwo jest komus przykleić etykietkę i lepiej, zeby to zrozumiał. Ale to chyba ostatecznosć. Chodź z podniesioną głową, a jeśli ktoś sie Ciebie bezczelnie zapyta, czy to prawda, co o tobie mówią - zaprzecz z usmiechem na twarzy i mów, ze zazdrosny chłop takie bzdury gada, zebyś sobie nie znalała porządnego faceta. Zawsze z usmiechem!!!!!!!!!! Możesz też użyc argumentu, ze gościowi się agencje popieprzyły. Chodziłaś w innym mieście do agencji.....celnej, bo miałaś jakieś sprawy zwiazane z wysyłką preZentu dla koleżanki za granicę. ;-). Pamiętaj, ze spuszczona głowa to znak, ze masz coś na sumieniu. Nie daj się!

Gość ja po czyms takim
popadlam w depresje tylko bogu dziękowac że nie byla zbyt silna albo że ja bie byłam zbyt slaba i zalamana.Jakoś tak na necie wariowalam że facet odebral mnie jak dz.............powinnam teraz w rewanzu odplacić mu sie tym samym i napisac że jest pedofilem ale tak jakoś nie potrafie uważam że wroci to do niego z większa siłą. Taka moja wiara