Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaun

Kochac i...

Polecane posty

Gość klaun
No tak, o zmusznaiu do milosci tutaj mowy nie ma :-P Bo ja juz sie z nia nie kontaktuje, nie chce miec kontaktu, to ona sama z siebie dawala znac, ze mnie kocha i takie tam :/ widzimys ie codziennie, ale ja traktuje ja jak nieznajoma, po prostu. Ona wie, ze mi zalezy, ale po prostu juz mam dosyc tego czekania, z emoze cos w koncu sie stalo... Wiec juz nic nie robie.

Gość klaun
diablica - ale ja wlasnie zerwalem z nia kontakt, nawet jzu z nia nie gadalem, nic. Pogodzilem sie z tym. A ona mi wyskakuje z takimi tekstami. Zreszta od pocztaku bycia z nim to sie dzialo. Na pocztaku niwinnie, ze teskni za mna i z anami, nieraz przepraszala, bo mowila, z enie wie co robi. Pzoniej byly coraz odwazniej - a to, ze jestem jej bardzo bliski, ze tylko ja ja we wszystkim rozumiem, ze jestem dla niej wazny, pozniej mowila ze sie jej codziennie snie, az w koncu pare dni temu wypalila, ze mnie kocha, mimo, ze juz nie chce, ale to nie jest zalezne od niej...

Gość monamiiiiiiiii
Jeżeli bedzie ci pisala takie esy to jej odpisz : jeśli mnie kochasz ..... badz ze mna jeśli nie chcesz być ....... nie pisz do mnie i badz szcześliwa z nim Ja bym tak zrobila w końcu trzeba postawić sprawe jasno i wiedzieć na czym sie stoi. Zabawa uczuciami to bardzo wredne lekarstwo na nude .

Gość klaun
Ok, chociaz jak narazie zdanych smsow od niej sie nie spodziewam :) Ale ona jest taka tragiczka-romantyczka - "ach, nie mozemy byc ze soba, nieszczesliwa milosc, nie bedziemy nigdy ze soba szczesliwi, nasz zwiazek to bylo bagno na dnie oceanu, itd, itd". :/ Jest cisza, powiedzmy przez tydzien, ja juz sie jakos ustatkuje z tym wszystkim, nagle jej cos odbija i pisze do mnie :/ A ja pozniej znowu mam ciezko :/

Gość monamiiiiiiiii
Właśnie dlatego napisalam o lekarstwie na nude. Niektórzy tak maja, jak popadnie w jakaś nostalgie albo nie ma obok niej aktualnego chlopaka to sobie przypomina o tobie bo wie że ja kochasz i jej odpiszesz .Nie daj sie w to wkrecać, to bledne kolo . Nawiasem mówiac niektórzy faceci teżtak maja, przypominaja sobie o dziewczynie, piekne smsy, nawet spotkanie, narobia nadzieji a potem cisza . To nic innego jak wykorzystywanie osoby o której sie wie ze kocha i jej zależy.To nie milość. Nie daj soba manipulować i nie odpisuj jej.

Gość klaun
Z tym ze jej chlopaka nie ma przy niej caly czas - studiuje. Ma z nim kontakt jeydnie telefoniczny i smsowy.

Gość amelka mala
ekhm... To po co ona z nim jest?

Gość klaun
Nie wiem... on jest dla niej dobry, po prostu chlopak sie zakochal... a wiadomo jaki jets zakochany chlopak, motylki i ptaszki ;D Wiec jej jest dobrze. A poza tym... gdyby nie byla z nim to by nie wytrzymala i wczesniej zcy pozniej bysmy pewnie byli ze soba, a tak jest teraz pewna granica :/