Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagris

PRZEDŁUŻAM WŁOSY WŁOSAMI NATURALNYMI! 6,50 zł. za pasemko!!!TANIO!!!

Polecane posty

Gość Dagris

przedłużam włosy metodą microrings MICRORINGS Doczepiane pasma włosów są wykonywane nowatorską metodą prosto z USA. Metoda ta jest coraz popularniejsza ze względu na długotrwałość doczepionych pasemek. Pasemka doczepione do naturalnych włosów klientek są, na bardzo małe obrączki, które gwarantują unikniecie zniszczenia naszych włosów w przeciwności do metod żywiczno-woskowych oraz do metod gdzie pasma się zgrzewa pod wysoka temperaturą. Włosy naturalne możemy bez obawy farbować, suszyć, prostować prostownicą.Doczepione pasemka wystarczają nawet do 12 miesięcy – jeśli włosy odpowiednio pielęgnujemy, po ok. 4 miesiącach nie zdejmujemy pasm doczepionych lecz gdy pojawią się odrosty - podciągamy je na kolejne miesiące do ukazania się następnych odrostów. za jedno pasemko biorę od klientki 6,50 zł. (a na ładne przedłużenie wystarczy 100 pasemek, więc cała głowa kosztuje TYLKO 650 zł.)TAK TANIO NIE ZNAJDZIESZ W ŻADNYM SALONIE FRYZJERSKIM!!!! proszę się ze mną kontaktować na maila: dagris@poczta.onet.pl pozdrawiam :)

Gość no okk
a skad jestes??

Gość Dagris
ze Szczecina trochę i z Warszawy...zawsze też mogę dojechać jezeli to gdzies niedaleko :) pozdr.

Gość ddsdsds
650 zl no naprawde malo;) tuz to metoda dla kazdego..

Gość a kolorowe
pasemka też doczepiasz? bo mi się marzą czerwone albo fioletowe :-)

Gość Dagris
nie ma sprawy, kolorowe tez doczepiam... jak ktoś jest zainteresowany to niech napisze maila, to podam swój nr tel. Pozdrawiam dagris@poczta.onet.pl

Gość A SORRY JAKIE
TY MASZ KWALIFIKACJE? BO TAK W CIEMNO TO CHYBA NIKT SIĘ NIE ODEZWIE.

Gość Dagris
gdybym ich nie miała to nie robiłabym włosów, bo najzwyczajniej w świecie NIE UMIAŁABYM TEGO ROBIĆ :) PZDR.

Gość Asiunia 74
a jak to wygląda, jeśli ktoś jest np. z Poznania? musiałabym dojechać?

Gość no uuuuuuuuuuuuuuuuupppppppp

Gość Dagris
nie ma sprawy...moge dojechac do Poznania:)

a jak bym chciała sama sobie kupic takie pasemka to gdzie to mozna kupic albo zamowic

Gość nie rozumiem tego wcale
jak ta laska wyżej chce kolorowe pasemka, to zrobisz jej najwyżej 10 takich, no bo przecież chyba nie chce całego łba czerwonego! i za 65 zł opłaca ci się przyjechać do Poznania??? wytłumacz to proszę, bo robisz się mało wiarygodna

Gość katranka
szkoda ze tak daleko:(

Gość Dagris
do ."nie rozumiem tego wcale" chcialam zauwazyc ,ze o kolorowe pasemka i przyjazd do Poznania pytaly sie dwie rozne osoby...prosze spojrzec uwaznie na nicki owych pytajacych osob ja tez nie rozumiem dlaczego interesujesz sie tym tematem...skoro jestem dla Ciebie malo wiarygodna? nikt nie zmusza Cie do korzystania z moich uslug!zawsze mozesz pojsc do zakladu fryzjerskiego obok , ktorego mieszkasz i bedziesz miala stuprocentowa pewnosc i nie bedziesz sie musiala zastanawiac CZY KTOS JEST MALO WIARYGODNYpzdr. do...."katranka" a skad jestes???? :)

Gość nie rozumiem tego wcale
jestem facetem, te dwie osoby to jedna i ta sama, wiem, bo to moja koleżanka ale faktycznie masz rację, bez znajomości tych faktów mogłoby się wydawać, że się głupio czepiam przepraszam więc i ponawiam pytanie, czy moja koleżanka dla kilku pasemek może liczyć na Twój przyjazd? bo jesli nie, to prawdopodobnie ja ją będę do ciebie zawoził i chcę wiedzieć wczesniej, żeby wziąć urlop pozdrawiam

Gość Dagris
miales racje piszac wczesniej,ze moj przyjazd do Poznania , aby przyczepic kilka pasemek , kompletnie by sie nie oplacal.... jakby klientka robila cala glowe- wtedy moge dojechac, inaczej nie da rady:( ale Twoja kolezanka sie ze mna nie skontaktowala jeszcze, a musi to zrobic wczesniej, abym mogla owe pasemka zamowic- wiec mysle,ze jeszcze nie musisz martwic sie urlopem :)...pozdrawiam

Gość katranka
Ze śląska cieszyńskiego:)

Gość Dagris
do.."MARNA PROWOKACJA" wlosy,ktore doczepiam sa europejskie o wadze 0,75g i sa bardzo dobrej jakosci...sama je nosze i ostatnio trzyumaly mi sie od czerwca do konca pazdziernika-oczywiscie zdarzalo sie, ze jakies pasemko odpadlo....to normalne,ale ogolnie wlosy w naprawde dobrym stanie mialam przez prawie 5 miesiecy...pozniej pasemka mialam podciagane:) i nie musialam calych wlosow wymieniac Ty jezeli jestes ze Szczecina , to zawsze jakby jakies pasemko Ci odpadlo to nie ma problemu- zawsze moglybysmy sie zobaczyc i juz gratis bym Ci je doczepila z powrotem do..."katranka" rzeczywiscie daleko mieszkasz :( a nie masz kogos blizej Warszawy?albo Poznania?po prostu w innym rejonie Polski?wtedy moglabym dojechac nawet jezeli zdecydowalabys sie zrobic min.100 pasemek pozdrawiam Was dziewczyny!:)

Gość katranka
No własnie nie mam:) niestety zresztą i tak spłukałam się na podręczniki :( mam delikatne włoski i z reguły końcówki mi sie łamią nim dorosną do łopatek, marzy mi się przedłużenie:) cóż, moze kiedyś:)

Gość Dagris
"katranka" jakbys kiedys sie zdecydowala to moj mail masz, pozdrawiam papa:)