Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chandra

sposoby na chandre

Polecane posty

Gość chandra

znacie jakiś przepis na wyleczenie się z chandry? mój nr 1 uśmiechnij się, zrób herbatkę, otul się kocem, uśmiechnij się, weź książkę, włącz relaksującą muzykę, uśmiechnij się, a Wy, macie jakieś pomysły?

Gość mićka
sex jest dobry na wszystko

Ja się wkur.iam, muszę wtedy powrzeszczeć na mojego faceta i po chwili chandra przechodzi. Lepsza by była czekolada, ale zawsze ją zeżremy w drodze ze sklepu do domu i dupa.

Ja się wkur.iam, muszę wtedy powrzeszczeć na mojego faceta i po chwili chandra przechodzi. Lepsza by była czekolada, ale zawsze ją zeżremy w drodze ze sklepu do domu i dupa.

-spotykam sie ze znajomymi -ide potanczyc -czekolada -gotuje sobie cos pysznego i robie kolacje przy swiecach -dobra ksiazka + kieliszek dobrego wina -ide na drobne zakupy - cwicze -ogladam jakas glupia romantyczna komedie - robie sobie goraca kapiel z piana, swieczkami itd a potem tzw wieczor dla siebie (zeby sie poczuc piekna) - myslę o sylwestrze i inne :)