Gość AUTOREKLAMA D Napisano Listopad 13, 2006 Witam! Mam do sprzedania buty oryginalne HEAVY DUTY z naturalnej ślicznej skórki. Kolor czarny. Posiadająoryginalnepudełko i inne dodatki. Kupiłam je ponieważspodobały mi się,jednak mamrozmiar 39 i okazało się, ze jednak są zaduzo, mimo iż wsklepie uparciesobie wmówiłam, ze są ok;) idealne do biegania, na wf, na fitness:) BARDZO WYGODNE! Mają ortopedyczną wkładkę , co sprawia,ze chodzi się bardzo komfortowo. Poza tym są lekkie jak piórko i NAPRAWDE pasuję do wszystkiego, do jeansów, krótkich, długich, spódniczek, legginsów. Są naprawde uniwersalne. Jeżeli mogłabym, najchetniej bym się ich nie pozbywała. Stan bucików-idealny,niewidaćsladów użytkowania, bo założyłam je 2 razy tak na 2godzinki-dlategosprzedaje je jako używane, zeby być fair. Nikt kto jezobaczy,niepowiedziałby, ze były użytkowane. Są naprawde super! długość wkladki:ok.27 cm:) Wszelkie plamki na butach itp to wina aparatu, więc proszę się nimi nie sugerować! Buty=stan idealny :) kontakt:ania20_2006@vp.pl koszt przesyłki(wysyłam w oryginalnym pudełku): gratis!!! Cena sklepowa: 189 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach