Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antek45

pomocy!!!!!!!!Alimentyna żone mnie pogrążyły

Polecane posty

Witam, Właśnie kilka dni temu dowiedzialem sie o wyroku mojej sprawy rozwodowej.Sąd przyznał mi 1000 zl alimentów na żone która nie ma dzieci i zostaje z psem.Fakt jest chora na cukrzyce ale udowodniono to że na leki nie wydaje więcej niż 100 zl miesięcznie.Nie pracuje bo nie! Lekarze nie uznali że jest nie zdolna do pracy.Jestem zszokowany decyzja sadu na sprawach wszystko wyglądalo inaczej udowodnili ze ona przepija pieniądze i wogóle jest śmierdzącym leniem.Ja ciągle dostaje od niej pogozki że mnie zniszczy.Błagam chce ulożyć sobie życie normalnie z inna kobieta i nasza córeczka ale ex żonka mnie wykończy.Przosze dordzcie mi co mam robic.

Gość Hakuna_rnatata
zabij:)

Tego kompletnie nie rozumiem :O JAk mozna płacić alimenty na żone ... ? Nie na dzieci ale na żonę ...:O A żony płacą na mężów ? w końcu chciałyśmy równouprawnienia prawda ? To jest jakiś absurd ...

Gość zastrzel sukę
:classic_cool:

Gość Józek Oleksy
a dlazcego niby masz nie płacic? jesli ona jest chora to tym bardziej powinenes,a gdyby nawwt bya zdrowa i nie miałaby pracy pod warunkiem ze jest zarejesrowana w urzedzie pracy jako bezrobotna to tez powinienes płacic na nia.

Gość Hakuna_rnatata
najlepiej z luku w skron i upozoruj samobojstwo:classic_cool:

Gość Hakuna_rnatata
obciagam z polykiem oleksemu:classic_cool:

Gość zastrzel ją
utop, upozoruj morderstwo tej świni, przeznacz kase na dobrych prawników, odwołuj się, pasożytowi się nic należy nawet salwa z twojej spermy pod oko