Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristaaaa

Seks na kilka dni przed miesiączką...dni bezpłodne misiączki ciągle brak

Polecane posty

to faktycznie zeby to w 100% sprawdzic to zrob badania krwi! a brak miesiaczki moze byc faktycznie spowodowany stresem i nerwami!!!

Gość kinga_1975
zrob ten test:) i napisz co i jak bo ciekawa jestem!! mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze:)

Gość Kristaaaa
zrobie,...ale poczekam jescze troszke....nie wiem ile wytrzymam ;)

Gość santas
bark miesiaczki może być spowodowany podwyzszoną prolaktyną.....zrób wszystkie badania, ciaz malo prawdopodobna

Gość to moze byc ciaza
Kochałam się na 2 dni przed terminem miesiączki...tzn przypuszczalnie na dwa dni przed nią...gdyz moje cykle są nieregularne (30-36 dni) Kocham się w 33 dniu...musiały byc to dni niepłodne...jednak okres mi sie spożnia dzis jest 40 dzień cyklu...zrobiłam test ciążowy wyszedł negatywny, ale nie brałam pod uwagę tego że ewentualne zapłodnienie mogło nastąpić 33 dnia (a tego test by jeszcze nie wykryl)....czy to jest w ogóle możliwe??? Bolą mnie strasznie sutki (nie piersi jak zazwyczaj przed okresem_, mam podwyższoną temp - ale to chyba znak ze powinnam dostac miesiaczkę? nie mozna jej wykluczyc

Gość podwyzszona temp
Autorko, podwyzszona temperatura oznacza ze skoczyly sie dni plodne. Zanika tez wtedy sluz. Tuz przed okresem temp spada. Utrzymujaca sie podwyzszona temp moze oznaczac ciaze. Srednio etap pomiedzy jajeczkowaniem a miesiaczka trwa 10-16 dni i u kazdej kobiety jest staly (tak +/-1 dzien). Wiec jesli temp podwyzszona utrzymuje sie dluzej niz 16 dni to juz jest jakis znak... Ale to ze masz podwyzszona temp absolutnie nie jest znakiem zblizajacej sie miesiaczki - przeciwnie - jak spadnie to @ powinna przyjsc najpozniej nastepnego dnia.

Gość Kristaaaa
od kilu dni utrzymuje sie powyzej 37 stopni...

Gość miesiączkująca
mam pytanie.. czy śluz w dni płodne jest gęsty i pozostawia biały ślad na bieliźnie ? i w tedy jest niska temp. ? a po jajeczkowaniu śluz się zmienia na bezbarwny i temp. się podwyższa ? i występuje on w środku cyklu ? Moje pytania sa dziwne, ale jestem jeszcze młoda i nie współżyję jeszcze, ale chciałam wiedzieć to aby mieć jasny obraz, bo ciężko się w tym tak znaleźć. i na przyszłość wiedzieć kiedy i jak się zabezpieczać.

Gość leatitia
plodne sa wtedy gdy sluz jest ciagnacy jak np. bialko kurzego jaja

Gość no wlasnie
czy jest mozliwe wtedy poczecie...gdy jestem pewna ze dni plodne mialam jakies 2 tyg przed podziewnym okresem, bo wtedy sluz byl ciagnacy, przypominajacy kurze bialko...a pozniej raczej mleczno bioaly wodnisty...ktory jest caly czas a @ nie ma. Ja rowniez wspolzylam na 2-3 dni przed spodziewanym terminem @. Co myslicie?

Gość no wlasnie
a test zrobilam w na drugi dzien gdy nie dostalam jednak @, ale od ostatniego zblizenia minely wtedy 4 dni, wiec jesli doszlo do zaplodnienia wlasnie wtedy to tes nie wykrylby. Czy to jest w ogole realne, bo teoretycznie nie, ale czytajac wasze posty widze, ze w praktyce roznie z tym bywa. Czyli powinnam jescze troche poczekac i jk nie dostane zrobic test, czy to moze symptom jakiejs choroby?

Gość no wlasnie
interesuje sie jescze ktos tym tematem??? Dziewczyny?

Gość no wlasnie
up

Gość M.N.E.
A ja się kochałam z moim ukochanym w sobotę i stosowaliśmy patentex oval,ale tylko raz,jak się poszłam umyć,to zauważyłam krwawe strzępki wypływające ze mnie,potem się kochaliśmy jeszcze dwa razy do końca bez zabezpieczenia i on twierdzi,że ma nadzieję,że zapłodnienie jest wtedy możliwe,okres dostałam w niedzielę rano,ale do dziś jest bardzo skąpy,dodam tylko,że w czwartek robiłam test myśląc,że zaszłam w ciążę miesiąc wcześniej,był negatywny jak sądzicie?czy teraz mogłam zajść;)?

Gość Magdalena21
Witam serdecznie! Mam takie pytanie, może wyda sie głupie albo banalne ale mnie trapi!A mianowicie , czy jest mozliwośc zajścia w ciąże, gdy: w sobote 25.11 kochałam się ze swoim chłopakiem był wytrysk z prezerwatywą, kóra później okazała się być leciutko przedziurawiona(była malutka dziurka z której troszkę spermy wyciekało, ale bardzo malusieńko) a dwa dni później dostałam okres czy w takiej sytuacji mogłe być w ciąży??????? W czasie okresu mam dziwne zawroty głowy i czasem mdłości(a nigdy takich objawów w czasie miesiączki nie miałam), częste oddawanie moczu. Niczym sie nie stresuje, nawet bym sie cieszyła jabym miała w sobie dzidziusia!Prosze o odpowiedzi!!!!!!!!!!!!Dziekuje i pozdrawiam!

Gość Glitzy25
Magdalena, nie wiem co wy dziewczyny macie. Kochacie sie 2 dni przed okrese (DNI NIEPLODNE), dostajecie okres normalne i zastanawiacie sie czy jestescie w ciazy. NIE NIE JESTESCIE.

Gość czy jest możliwe
zajscie w ciaze w przypadku gdy ... uprawialam sex dzien przed okresem nastepnego dnia dostalam miesiaczki.Teraz czekam juz 10 dzien i po @ ani widu ani slychu ?? Dodam,ze jestem 5 miesiecy po urodzeniu dzidziusia mialam juz 3 miesiaczki.

Gość Gra15
Zgury sory za błedy mam z tym troche problem:/ Ale dozeczy ja np. nie mam regularnej miesiaczki(co 27do29dni) i zkond mam wiedziec kiedy mam dni nieplodne jak zakardzym razem mam inna date?? A gdy współzyje sie pod koniec dni płodnych jest takie samo ryzyko jak na poczatku??

Gość xyzxyzzz
witam ja to piescilam sie tam bez stosunku 3 dni przed miesiaczka okres mialam regularny bo bralam i biore pigulki ale teraz mi sie spuznia czy moglam zajsc w ciaze

Gość okej
ale.. po współżyciu na 2 dni przed miesiaczką-dostałaś okres, czy po prostu się nie pojawił, stąd ciąża? Bo ja zrobiłam tak samo, okres się pojawił, to co, też mam się bać, czy to tylko w przypadku, gdy krwawienie nie następuje? Prosze o odpis.

Gość okej
ale.. po współżyciu na 2 dni przed miesiaczką-dostałaś okres, czy po prostu się nie pojawił, stąd ciąża? Bo ja zrobiłam tak samo, okres się pojawił, to co, też mam się bać, czy to tylko w przypadku, gdy krwawienie nie następuje? Prosze o odpis.

Gość okej
Witam wszystkich którzy uważają że zajście w ciąże na dwa dni przed okresem nie jest mozliwe, a jednak jest bardzo mozliwe, ja jestem tego przykładem!!!!!!!!!!!!!Okazało się ze te moje objawy, bardzo wczesne ale zawsze okazały sie prawdziwe co do ciąży!!!!!!!!!pozdrawiam niedowiarków!!!!!!!!!!Sami lekarze twierdza że zajście w ciąże przed, w czasie i po okresie jest możliwe, jest to nawet naukowo udowodnione!!!!!!!!!!Trzymajcie się!Pa -ale.. po współżyciu na 2 dni przed miesiaczką-dostałaś okres, czy po prostu się nie pojawił, stąd ciąża? Bo ja zrobiłam tak samo, okres się pojawił, to co, też mam się bać, czy to tylko w przypadku, gdy krwawienie nie następuje? Prosze o odpis.

Gość aniareszel
mam pytanie kiedy sa dni plodne a kiedy bezplodne przed miesiaczka sa plodne czy nie??

Gość betty-83
Cześć mam pytanko! Czy dni płodne są przy niskiej temp i (czy jest możliwość?)przy braku śluzu tzw białka kurzego jaja?

Gość Klacz
Mam wielka prosbe...tylko prosze nie mowcie o mnie odrazu ze jestem niedojrzala ze glupio sie zachowałam ...wiem co zrobilam. Pisze tutaj do was bo chcialabym zebyscie odpowiedzieli mi na moje pytanie ktore od kilku dni mnie meczy otoz kochalam sie 2 dni przed okresem, dokladnie 14 a okres dostalam 17, kochalismy sie krotko z zabezpieczeniem ( prezerwatywa) w czasie seksu nie doszlo do wytrysku, po wszytskim sprawdzilismy czy prezerwatywa mimo wszytsko nie byla uszkodzona i wszytsko bylo ok...Jestem strasznie wrazliwa na punkcie ciązy...przygotywałam sie do seksu dosc dlugo ze wszytskim sie zapoznalam ale dlatego ze starsznie boje sie ciazy ze moglabym wpasc boje sie za kazdym razem kiedy sie kochamy...ze to sie stanie ...Dlatego prosze powiedzcie mi czy po tym seksie mozliwe jest zebym bbyla w ciazy??? Prosze o szczera i szybko odpowiedz a nie o uswidamianie mnie jaka to ja jestem mołoda i wogole...Z gory bardzo ciekuje i pozdrawiam wszytskich serdecznie...pa

Gość Klacz
Jej prosze dajcie mi odpowiedz:(

Gość Klacz
JEJ czy ktos zaglada jeszcze na ta strone?:((((

Gość qwertyu
ale w czym problem skoro jak piszesz miałas potem okres??

Gość Klacz
nie wiem wlasciwie w czym problem ale sie boje ze podczas okresu moglam zajsc w ciaze.. aj ..sama juz nie wiem dlavzego tak sie boje i o tym mysle..