Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matolika

Czy pocałunek cos znaczy?

Polecane posty

Gość matolika

Nie jestesmy dziecmi. Ciagnie nas do siebie, ja jestem w nim zakochana. Zaprosił mnie do kina i na kolacje. Pozniej mnie pocałował, raz, drugi, trrzeci. Całowalismy sie jak szaleni. Nie bylismy pod wpływem alkoholu. On niby sie odzywa teraz do mnie, pisze smsy, dzwoni. Ale nie proponuje juz spotkania. To było 3 dni temu. Nie wiem czy liczyc na cos? Jak myslicie?

Gość sjbsona
a moze ty zaproponuj spotkanie???

Gość jakiś niegłupi jest
...bierze Cię na wstrzymanie... hehehe

Gość matolika
Nie wiem juz co mam myslec. Czasami pisze bardzo duzo a wczoraj np milczał cały dzien, wieczorem jedynie zadzwonił zeby powiedziec mi dobranoc. To takie dziwne. Ale przeciez ja nie zapytam go czy moge liczyc na cos wiecej... Ale po co on tak robi?

Gość dziś pytanie dziś odpowiedź
Nie. Nic nie znaczy. Na nic nie licz.

Gość jakiś niegłupi jest
żebyś wnikała tak jak teraz - trzymanie w niepewności jest najlepszym sposobem !!! gdyby ganiał za Tobą i wyznawał Ci miłość to szybko by Ci przeszło zauroczenie.....

Gość matolika
w sumie czesciej pisze i dzwoni. A nie widziałam sie z nim to wiec nie wiem jak zachowywałby sie "na żywo". Kurcze ja go kocham :(

Gość trza nie było byc taka łatwa

Gość albo zeby umyc

Gość matolika
Czyli co proponujecie? Nie odpisywac na smsy? nie pisac pierwsza? nie odbierac telefonów?? Nie wem juz co mam robic.

Gość nie znasz się
ta dochodzi do siebie - pewnie w szoku jest :)

Gość madziana24
Daj mu czas.wazne ze dzwoni pisze, ze nie olał. Pomysl ze on tez moze miec obawy,nie jest pewien twoich uczuc badz odczuc.Boi sie narzucac. Bardzo prawdopodobne ze mysli tak jak tyBada grunt.uwazaj zebys soim zachowaiem go nie sploszyła.za jakis czas zaproponuje spotkanie.Jestem tego pewna.gdyby byl obojetny nie dzwonilby.:)usmiechnij sie..on juz jest Twoj:)powodzenia:)

Gość eryk26
Byłem kiedys w podobnej sytuacji wiec odpowiem jak facet. Pocałowałem dziewczyne, było swietnie. Na drugi dzien wysłałem jej eska ze dziekuje za miły wieczór, zapytałem czy nie jest zła. odpisała, ze ona tez dziekuje i ze nie jest zła. I koniec. nie wiedziałem czy chce cos ze mna miec na powaznie czy tez nie. Milczałem kilka dni, pozniej spotkalismy sie przypadkiem. I znowu były pocałunki. I pzoneij znowu była "chłodna" w smsach.Nie wiedziałem co jestt grane. Milczałem. Wkoncu odezwałem sie, zaczelismy sie spotkac (tak wyszło samo). Gdy zapytałem jej jaki dla niej mają te spotkania charakter - zmieszała sie. Powiedziała ze ona nie chce miec faceta, ze chce sie bawic. zamurowało mnie. Zakonczylismy znajomośc. Wiec pokaz troszke zainteresowanie, bo ten chłopak tez moze nie wiedziec czego chcesz. Dobrze ci radze, wyslij smska, cokolwiek tam napisz. Ale zeby było ze wysłałas pierwsza. Mozesz nawet zapytac "jakie masz plany na wieczór". jak odpisze ze jest zajety to napisz "szkoda ale rozumiem". przeciez sie calowaliscie, amsz prawo myslec ze on chce cos wiecej. spróbuj. To nie ebdzie osmieszenie, bo on cie pocałował, pamietaj o tym

Gość Jestes łatwa