Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewikka

1 dziecko ile lat miałyscie jak urodziłyscie?

Polecane posty

Gość ja tez mam troje
pierwsze19,21 i 28 i jestem szczęśliwa,mam prace ,pieniadze i też sie lubie bawic:p

Gość to 25 latki
uwazasz za dzieci??? fajnie miło mi

Gość 10lat
hijihih

Gość i chwała ci
za to kobieto! Wolę zasiadać do kolacji wigilijnej w większym gronie!

Gość to 25 latki
tak napewno ci nie przeszkadzalło, marzyłas o tym głuopty gadasz, a co masz niby powiedziec, ze wogóle ci to nie przeszkadzało w szkole, nauce, wyjsciu gdziekolwiek miałas 1 zycie i przepieprzyłas swoją młodosc, współczuje

Gość dzieci dziękuje.
ale wy jesteście wredne je pier.... co cie obchodiz kiedy kto rodzi.... życie rodzinne to i tka jedna wielka NUDA.

Gość to 25 latki
do arista tak napewno ci nie przeszkadzalło, marzyłas o tym głuopty gadasz, a co masz niby powiedziec, ze wogóle ci to nie przeszkadzało w szkole, nauce, wyjsciu gdziekolwiek miałas 1 zycie i przepieprzyłas swoją młodosc, współczuje

Gość nie uważam 25
latek za dzieci,ale ktoś kto pisze że po 40 jest lepiej miec dzieci,to w takim wypadku 25 lat to tez za malo.trzeba myslec jeszcze ciągle o karierze-czas na dzieci masz kochaniutka

ja mialam skonczone 18 lat.moja corka ma pawie 18.i jest najlepsza najwspanialsza przyjaciolka i najkochanszym dzieckiem ,choc leniuszkiem.jestem szczesliwa ze mam tak duza corke.i jest do mnie bardzo podobna co mnie tez ogromnie cieszy :)

wspólczuj tym osoba która chca dziecka a mimo staran go nie maja mnie nie musisz wspólczuc,ono mi w niczym nie przeszkadzało zapewniam mozesz wspołczuc mi mojego kiepskiego zdrowia ale nie tego ze miałam dziecko w wieku nastu lat

Gość jestescie nienormalne
a ja zaluje ze ni urodzilam jak milam 18 czy 19 lat wtedy ci pomagaja rodzice , studiujesz sobie i idziesz do pracy z juz odchowanym dzeickime, wiec odpada cii stres ze cie wyrzuca z pracy za ciaze. ja mam 26 lat pracuje i wciaz zastanawim sie czyt o dobry moment na dziecko a jakbym urodzila w wieku 18 lat to moje dziecko byloby juz samodzielne i nie przerazalaby mnie wizja zlobka i nieprzespanych nocy. o czym wy pieprzycie z eto lata beztroski, z dziecmi tez moze byc beztrosko::: pozdraiwam i zazdroszcze mlodym mamausiom

dziewcZyny co wy tu piszecie/jesli nawet komus nie ulozylo sie zycie to co ma do tego urodzenie dziecka?

No patrycja nie wiesz ze to forum słynie z krytyki ? Napiszesz ze jestes szczesliwa matka a ktos koniecznie chce ci wmówic ze nia nie jestes czy ktos siedzi w mojej głowie i wie lepiej niz ja ze jestem szczesliwa albo nieszceskliwa z powodu rychłego macierzynstwa ? nie! to wiem tylko ja a komus innemu ta wiedza nie jest potrzebna

przepieprzyłam swoja młodosc ? a niby na czym to przepieprzenie polega? Ze nie szlajałam sie po nocnych klubach? nigdy mnie nie bawiło nocne zycie w oparach alkoholu i dymie fajek

Gość babcia ewa
Pierwsze i jedyne dziecko w wieku 21lat.Teraz mam 44 i jestem juz od póltora roku babcią :).Nie załuje,ze urodziłam tak wcześnie,mam wspaniałą córke,świetnie sie rozumiemy.Dziecko urodziłam na studiach,po skończeniu mała poszła do przedszkola,a ja do pracy. Dzisiaj mam wszystko:śliczne wnuczki blixniaczki,pozycję zawodową,pieniądze i jeszcze zdrowie na szaleństwa małymi. Mogę aktywnie uczestniczyc w życiu moich wnuczek,z czego bardzo sie ciesze,bo ja urodziłam sie późno i nie miałam okazji zbyt dobrze poznać moich babc i dziadków.

na tym ze nie wiesz jak to jest straciłas to bezpowrotnie i juz. to nigdy nie wróci . powiedzmy szczerze dziecko miało dziecko , co dziewczyna w w ieku 18 lat wie o zyciu nic, to smaktula której sie zachciało sporóbowac sexu i myslała ze moze jest bezpłodna bo chłopak jej tak powiedział.

Gość posłuchajcie babci
Ewy. i co teraz powiecie,była za młoda? popieram 100% pozdarawiam

ja jestem naprawde szczesciara ze w wieku 36 lat mam odchowana corke,ktora nie stwarza mi zadnych problemow,jestem po rozwodzie 5 lat i moge uklADAC SOBIE ZYCIE JAK CHCE BO DZIECKO MNIE W NICZYM NIE OGRANICZA,NIE ma fochow i dylematow bo jest na tyle duza ze rozumie jak to wszystko wyglada.wogole to w czym problem?.wlasnie dzisiaj jade z moim partnerem nad morze na 2 dni.zajmie sie domem,jeszcze pojedzie do ksiegowej z dokumentami.zyc nie umierac :)

Gość addaaaaaa
patrycja to tylko sie cieszyc !!!!

Gość babcia ewa
Uwazam,ze dziecko lepiej miec wczesniej.Corka poszła w moje slady,jej ciaza była planowana,tez studiuje.Podobał jej sie nasz dom,atmosfera w rodzinie:),zawsze cieszyła sie,ze ma młodych rodziców i mozna z nami poszalec.

Gość adda współczuje
ci .Alez w tobie złośliwości.Askad ty wiesz jak było,sł€żyłaś za materac?

Gość babcia ewa
do patrycja Popieram:)

adda co ty piszesz/ jasne ze bylysmy za mlod,ale to nie ma nic do rzeczy.ja skonczylam studia ,wszedzie wyjezdzalam z corka ,a swoje tez sie wybawilam.a mlode bylysmy napewno ,ale ja nie mam poczucia ze cos mi zostalo w zyciu zabrane.moja corka za poltora roku zdaje na studia ja bede miala 38 lat .normalnie zyc nie umierac

Gość zdziwionaa
pewnie ze adda ma racje ktora 18latka jest szczesliwa ze jest w ciazy jak ma sie 18lat to jest szkoła chłopaki randki ...a nie pieluchy ludzie co z wami, kobieta wam wmawia ze było cudownie jak urodziła majac 8lata wy jak małpy...tak było super..mozna sie usmiac

Gość ale patrząc
z perspektywy czasu na te sprawy patrzy sie juz inaczej.my nie małpy!

babcia ewa.jak cie czytam to naprawde super.jeszcze wnuczki blizniaczki.wow.ja sie smieje do mojej corki ze nie chce tak dlugo czekac jak bede babcia.tylko ze ona mi mowi ze dlugo nie wyjdzie za maz.ha ha ale to sa zarty. tak jak piszesz masz 41 lat lat zrealizowana w zyciu,a jeszcze mloda duchem .brawa.napisz mi czy masz meza,bo u mnie to szkodz ze nie jestesmy pelna rodzina .no ale tak sie stalo i juz