Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ATMA666

BAłAGANIARA

Polecane posty

Gość ATMA666

hEJ JAKI NAJWIęKSZY BAłAGAN MIELIśCIE W POKOJU I JAK CZESTO SPRZATACIE? JA MA STERTE UBRAń, KUBKI PO KAWIE TALERZYKI PO KOLACJI, POWYWALENą BIżUTERIE, CZYSTE UBRANIE DO POSKłADANIA I PRASOWANIA, NIEPOśCIELONE łóżKO I MOKRY RęCZNIK NA NIM (JEśłI NIKT GO NIE WZIął) . STERTE GAZET I PAPIERóW ORAZ PłYT. KURZU NA 2 CM I PEłNO KOCIEJ SIERśCI. JESTEM BRUDASKA MAM 26 LAT I CHłOPAKA CZYśCIOCHA I DOBRZE MI Z TYM WSZYSTKIM

Gość ATMA666
POSZUKUJE OSóB PODOBNYCH DO MNIE I OIPISóW JA SOBIE TYM RADZą JAKIES METODY LEPSZEGO WYKORZYSTYWANIA CZASU NP.

Gość balaganiara2
ja tez mam balagan i chloapka balaganiarza, nie lubimy brudu wiec czasem sprzatamyale zwykle jets to poprzedzone awantura!!! w tygodniu nasze ubrania walaj sie po podlodze w pokoju ew w koszy na brudna bielizne i wokol niego uprane ubrania sa w koszu na czyste i dookola niego:) mojk chlapak nie sprzata po sobie naczyn, chyba ze na niego nakrzycze, ale czasem po kolacji mi sie nie hce i krzycze dopizero nastepenego dnia przed kolacja, ze jest nieposprzatane na stole wtedy on sie obraza i zanosi talerze do zmywarki. moje kiosmetykli stoja wszedzie, doslownie w kazdym zkamrku ùmieszkania. nie wiem dlaczgo ale my nie potrazfimy utrzymac domu w porzdku!!! pozdrawiam balaganiarzy!!!

Gość ATMA666
JA TEż SOBIE Z TYM NIE RADZę CHCIAłABYM CHOCIAZ RAZ WRóCIć DO CZYśCIUTKIEGO MIESZKANKA BYłOBY BOSKO CZęSTO RANO MAM DYLEMAT W CO SIę UBRAć BO ZNóW ZAPOMNIAłAM ZROBIć PRANIE, ZAZNACZAM JESTEM BAłAGANIARą NIE BRUDASKą KTO SIę ZNA TEN WIE O CO CHODZI. DZISIAJ MAM ZAPLANOWANE WIELKIE SPRZąTANIE. A APROPOS KOSMETYKóW TEZ MAM TEN PROBLEM, A I JESZCZE KIEDY POSPRZąTAM TO NIC NIEM OGę ZNALESC EHHH, JAK BYłAM MAłA TO STRASZNY CYśCIOCH BYłAM A TERAZ NIE

Kiedyś też byłam bałaganiarą (nie brudaską, czaję różnicę). Mając kilkanaście lat spędziłam u ciotki w domu cały tydzień. To ona nauczyła mnie pewnej reguły - kiedy biorę do ręki jakąkolwiek rzecz, odkładam ją spowrotem na jej właściwe miejsce. Nie ma lepszego sposobu na utrzymanie porządku.

Gość ATMA666
MUSZę TO ZASTOSOWAć! DZISIAJ PIERWSZY DZIEN NOWEGO UPORZąDKOWANEGO ZYCIA! DZIęKI SłONKO!!!