Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do ciebie

PREZENTACJA - przyklady,plany

Polecane posty

mam prosbe. zapodajdzie jakies linki do stron,gdzie mozna znalesc przykladowe prezentacje projektow,schematy,struktury.

up

Gość do maturzystki
ale ta młodzież dziś pusta , zamiast się pouczyć , tylko o ściąganiu myśli , i po kafeterii błądzi , pytania zadawaj swojemu nauczycielowi , gdyż przykładowa prezentacja nic ci nie da , wybierasz temat i starasz się na jego temat powiedzieć wszystko , z ewentualnym przedstawienie faktów , zdjęć , tabel opowiadasz komisji jak krowie na rowie wszystko co wiesz na wybrany temacik powodzonka - uda się , jak tylko zajrzysz w książki , a nie na kafe hej , przyłóż się , bo czas ucieka

podnosze p/ nie jestem maturzystka

najbardziej zalezy mi na planie prezentacji. nie mam zrodela i w necie ciezko znalesc. wiekszosc stron jest platna by sciagnac download.

Gość Krokody
znaleźć się pisze!!! widac, ze nawet matury nie masz :O

moze i nie mam matury i nawet to napisalam. dlatego prosze o pomoc

Gość paragrafka
za 50 zeta moge odsprzedac swoj plan prezentacji :P

niestety zgodzilam sie zrobic cos,czego tak naprawde niepotrafie. glupio wyszlo,gdyz zostalam w ta akcje jakby wplatana. kumpelka poprosila mnie o pomoc w zdobyciu materialow do projektu i wpisala mnie na liste jako wspolprojektant. niestety tydzien przed prazentacja zwolnila sie z pracy. mi zalezy na tym stanowisku co mam i chce to jakos naciagnac jeszcze.

myslalam nad takim czyms: 1. sytuacja wyjsciowa: opis instytucji,grupa docelowa,pomysl projektu 2. kooperacja z innymi instytucjami 3.cele,zamiary 4.metody 5.znaczenie wyboru metod na osiagniecie celu 6. finansowanie 7. evaluacja,resumee 8. krytyka wlasna

poprosze o pomoc i uwagi.

niestety beamer sie zepsul i prezentacje bedzie na foliach.

up

help powiedzcie prosze na co zwrocic szczegolna uwage.

jejcia, nie wiem sama juz. boje sie,ze strace ta prace,a w wieku 52 lata juz ciezko ze znalezieniem nowej.

ponawiam prosbe

Gość kiedyś RER
Na razie znalazłam tylko to. Bardziej o stronie graficznej prezentacji niż o strukturze, w dodatku oba linki dotyczą Powerpointa (ten drugi przykład to w zasadzie tutorial Powerpointa, w dodatku bardzo niebiznesowy). http://www.microsoft.com/poland/atwork/getworkdone/presentations.mspx www.ekoedu.uw.edu.pl/download/pomocne_zasoby/Powerpoint.ppt Grunt, że masz już konspekt. Wydaje się być ok, może z wyjątkiem paru tytułów, ale rozumiem, że to robocze. Tyle że moja opinia średnio się liczy, bo widzę, że siedzimy w innych branżach ;) Przykładów jeszcze poszukam.

dziekuje,mimo,ze duzo tam nie znalazlam. sytuacje wyjsciowa mam juz opracowana. metody w sumie tez,jeszcze musze tylko przelac je odpowiednio na cele. albo cele uzaleznic od metod.kurcze,stara glowa............

niestety musze zmienic temat projektu. w szkicach wstepnych temat byl bardziej specyficzny,lecz w trakcie przygotowan,przebiegu i i teraz stwierdzam,ze jest jednak bardziej komplexowy.

Gość kiedyś RER
Przykro mi, że nie pomogłam. Mogłabyś napisać dokładniej, czego poszukujesz? Bo najpierw zrozumiałam, że przykładów graficznego opracowania prezentacji. Ale potem napisałaś, że masz już konspekt, i stwierdziłam, że chyba chodzi Ci bardziej o przykłady struktury? Jeśli możesz, przybliż projekt :) to może uda mi się coś podpowiedzieć.