Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiec tak

Siedzimy sobie z dziewczyna

Polecane posty

Gość wiec tak

Ona kolo mnie, ja siedze i nie wiem co robic. Wiec siegam od razu do jej rozporka ona nie protestuje, rozpinam jej spodnie i wkladam reke pod majtki i ja masuje raczka, potem jeden paluszek drugi in juz jade palcowke. Czy to normalne? Tak od razu pchac rece z nowo poznana dziewczyna pod majtki? Nie lpiej zaczac od piersi albo noi nie wiem czgeo od ust?

Gość ojj to faktycznie
nietkat popelniles kolego...nikt Cie nie nauczyl ze najpierw wsadzasz nowo poznanje lasce kutaska do buzi a dopiero jak possie robisz palcowe???

Gość ojj to faktycznie
nietakt *

Gość woodku
ahhahahahahahhaha zawsze wchodze na to forum jak chcę się pośmiać ciekawe ile osób potraktuje ten temat poważnie ZAWSZE ALE TO ZAWSZE najpierw łapiemy laskę za cycki

Gość wiec tak
no to za co ? za roaczke mam prowadzic, a moze od razu sobie rozporek rozpiac i jej fiuta pokazac? ja sie wstydze przeciez, lepiej macac pod majtkami, jak sie poznamy blizej to wtedy bedziemy sie ogladac z lewa z prawa z tylu z przodu :)

Gość wiec tak
co sie tak anna jaga burzysz? przeciez ona nie protestowala wiec o co ci chodzi? jej zrobilem jej dobrze a ona mi nic nie robila, wiec czego ty ode mnie chcesz?

Gość wiec tak
widac ze panna robila to nie raz, skoro jest taka doswiadczona. debilka ze hoooo, niedlugo to moze seksu nie bedziemy uprawiac, bo to obrzydliwe dla niektorych. jak tobie facet nie zrobil dobrze i nie doswiadczylas rozkoszy to daj innym czerpac przyjemnosc