Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Holly_Dolly

Kocham cię..Za to, że..

Polecane posty

.pojawiłeś się w momencie, w którym przestałam wierzyć, że umiem kochać. .za to, że wzbudziłeś we mnie takie pokłady uczuć, których nigdy bym się nie spodziewała posiadać. .za to, że przewróciłeś mój świat do góry nogami. .za to, że, tak bardzo tęsknię, gdy Cię nie widzę. .za to, że umieram z nerwów, kiedy nie mogę się do Ciebie dodzwonić. .za to że umiesz się śmiać ze mną z głupich rzeczy. .za to, że akceptujesz mnie i nadal kochasz, kiedy mi odbija. .za to, że uspokoiłeś moje wewnętrzne \"ja\", które już nie czuje, że codziennie coś traci i coś mu ucieka. .za to, że mi wybaczasz, że tak dużo czasem od Ciebie żądam i wymagam. .za to, że tolerujesz, kiedy jestem małym tyranem. .za to, że pokochałeś mnie tak bardzo, jak nigdy nie przypuszczałam, że możesz kochać. .za to, że się uśmiecham, kiedy budzę się w nocy i widzę Cię obok. .za to, że wiesz, co do Ciebie czuję, choć czasem mam problem z wyrażeniem tego w słowach. .za to, że nabijasz się ze mnie, kiedy szaleje we mnie głupawka. .i nawet wtedy, kiedy mamy te złe chwile (choć zdarzają się rzadko) i tak wiem, że Cię kocham. .i za wiele, wiele innych rzeczy. .Nic już nie jest takie, jak było. .i bardzo dobrze. ;*

Gość ale przynajmniej się zaczernił
w końcu :p tylko wiek siezmienia :p

Gość ty Tomek
Wiem że to jest niegrzeczne ale czy ty nie masz dziewczyny bo jesteś chory czy cos?

Gość ah ta miłość
:)

Gość phi plum

Gość bf n
holly dolly- piekne, to co napisalas, nafajniej jest pisac o milosci prostym jezykiem.. ja nikogo nie mam i nie wierze w to, ze ktos mnie pokocha, chyba nie potrafie sobie poradzic z sama soba.. powodzenia i pozdrawiam..

Gość czemu tomek
masz dwa nicki?

Gość czemu tomek
calowales sie kiedys ?jestes prawiczkiem?

bf n - masz rację, proste słowa są piękne. Ale czemu Ty nie wierzysz? Ja też nie wierzyłam, że kogoś ja pokocham, myślałam, że miłość nie jest dla mnie, ale to się zmieniło. Trzeba w to uwierzyć :)

Gość bf n
ja nie wierze, ze moze ktos mnie pokochac, chyba uciekam od zwiazkow, uceka od mezczyzn, chyba se boje, boje sie, bo to cos nowego..milosc jets chyba przeznaczona dla osob bardzo pewnych siebe a ja raczej taka nie jest, nie zainteresuje faceta soba, bo nie potrafie z kazdym ozmawiac tak po prostu..chociaz chcialabym..w ogole mi zle..

Gość czemu tomek
sie niecalowales.Nieumiesz?Czy nie chcesz?

Gość czemu tomek
tak zmyślasz?

Gość czemu tomek
moim zdaniem masz jakis kompleks...a moze da sie cos z tym zrobic?

Gość bf n
ej tomku, zbeys wiedzial, ile ja sie naczytalam na temat tego jak zyc lepiej itp. postaw na swoim, rob to co chcesz, czemu ciagle cos mus nas ograniczac, czemu musimy zyc tak jak inni swiadomowie czy nieswiadomie nam narzuca.postaraj sie byc soba, nie wstydz sie siebie a bedzie lepeij;).ja chche zmian i uda mi sie! amen

Gość tomek ty jestes
nieszczesliwy nie?

Gość phi piekne