Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedszkole

przedszkole

Polecane posty

Gość przedszkole

w przedszkolu do ktorego chodzi moj syn jeden z rodzicow wpadł na pomysl zeby zalozyc monitoring. widzi w tym zysk bo to on bedzie to zakladał, nam pozostaje na dzien dobry zapalcic 50 zł a pozniej co miesiac 20 zł za kod udostepniajacy monitorowanie tego przez net. poroniony pomysl moim zdaniem , praeciez taki kod chyba mozna złamac i moze sobie monitorowac dzieci z przedszkola np pedofil. byl sprzeciw rodzicow ale przedsiebiorczy tatus zalatwil to z pania dyrektor podobno monitoring ma i tak byc. moze bedzie bez naszych oplat a pani dyr sama jakos wykombinuje kase na zalozenie kamer. co wy o tym sadzicie? czy przedszkola do ktorych chodza wasze dzieci sa monitorowane? czy latwo zlamac taki kod dostepu?

Gość Jeszcze nie mama
a ja bym chyba była za takim rozwiazaniem. zawsze moglabym wejsc na net i sprawdzic co sie dzieje w danej chwili z moim dzieckiem

po co..:o przeciez co wychowawczynie ktore maja zapewnic bezpieczesntwo..monitoring jest potrzebny na dworcach , w centrum miast a nie przedszkoli

Gość omeska
Całe przedszkole to może nie ,ale szatnia i drzwi wyjściowe tak.

Czy ja wiem -bardziej by to służyło obserwowaniu przedszkolanek ,czy nie zaniedbują opieki ! 20zł bym dał,choć wolałbym to w w tych chorych gimnazjach (jak jeszcze będą ! ).

Gość etrt
Ech... Jeszcze raz, z innego forum: Autorko tematu, rozumiem że nie chcesz za to płacić, że to dla ciebie dużo ale jak czytam twoje śmieszne argumenty to zastanawiam się gdzie ty masz rozum! A co pedofil może mieć z oglądania dzieci bawiących się w przedszkolu?? I jak im może zagrozić? Równie dobrze może spojrzeć na twoje dziecko na ulicy czy przez ogrodzenie przedszkolne, w sklepie i gdzie tam bywacie. Skoro więc chodzi ci, rzekomo, o bezpieczeństwo, to sobie uzmysłów że kamery w przedszkolu i stała kontrola rodziców nad tym co robi dziecko te bezpieczeństwo właśnie zwiększają, w tym możesz zobaczyć czy właśnie jakiś pedofil twojego dziecka nie wyprowadza z przedszkola.

Gość mama jasia
no wlasnie, dzieci w trakcie pobytu w przedszkolu maja lezakowanie i sie rozbieraja. oczywiscie ze oprocz onanizmu na widok rozbierajacego sie dziecka pedofil nie bedzie mial nic, chyba ze! ... spodoba mu sie blondyneczka z loczkami na glowie i przyjdzie sobie pod to przedszkole

Hmm, i czemu ma służyć taki monitoring? Czy ktos będzie miał to nieustannie na podglądzie? inaczej to nie ma sensu, bo szansa, że ja tam zajrzę akurat jak ktoś będzie uprowadzał moje dziecko jest zerowa. Mówiąc szczerze to ja nie chcialabym takiego rozwiązania. Moje dziecko idzie do przedszkola i to jego życie. Ja też nie chciałabym mieć w pracy kamery, żeby ktoś mógł sobie mnie poobserwować.