Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kukułka13

PROSZĘ O RADĘĘWAŻNE!!!-

Polecane posty

w ostatni dzien miesiaczki kochałam sie z chłopakiem i pekła nam prezerwatywa z cała zawartoscia jego!W tym czasie caly czas mam dziwne humorki, piersi mnie bola, w dole brzucha takze mam dziwne zachcianki(np. nigdy nienawidziałam koli teraz ja pije ciagle jakies ogorki jem od niechcenia ze nawet tego niekontroluje dopiero jak zjem łapie sie na tym co ja zjadłam.. No wiec wczoraj kochałam sie z chłopakiem i podczas sexu zaczełam krwawic no wiec doszłam do wniosku ze pewnie okresu dostałam( bo nigdy niekrawiłan podaczas sexu) i wziełam tabletki antykoncepcyjne..Wczesniej niebrałam...Dzis nic juz po okresie niebyło widac dopiero jak sie kochalismy to za drugim razem znpowu krew..(mija juz 4 tydzien od naszego ostatniego razu) i teraz niewiem mam straszne bóle brzucha okresu niewidac jak jestem w ciazy to niewiem czy mam brac tabletki tyle ze niejestem pewna..Błagam poradzcie mi...miała któras tak z was..czy tabletki zaszkodza cos jak okaze sie ze jednak jestem ..załamana jestem ;-(

Gość zrob test

Gość zrob test
ostatni dzien miesiaczki tzn kiedy?

Gość 358
1. Test 2. Lekarz

Gość zrob test
nie sądzę aby to była ciąża ale lepiej sprawdzic...na poczatku raczej zachcianek sie nie ma. Tak bylo w moim przypadku.

a kiedy dokladnie mialas ostatnia miesiaczke taką normalną nie krwawienie?

Gość zrob test
i kukułka pokukala i poszła

Jesli jesteś w ciąży, to tabletki mogą dziecku baardzo zaszkodzić, tak czytałam na kafe kiedyś.

ostatnio miesiaczke miałam 15 tamtego meisiaca czyli jutro wypada...ale niewiem teraz co z tabletkami bo sprawdziłam znowu jak niema tak niema krwi a to niemozliwe zeby po jednej tabletce odrazu okres minał prawda???czy jak to z tym jest???